(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Canada salmon wholesale price. In 2022, the approximate price range for Canada Salmon is between US$ 8.45 and US$ 8.85 per kilogram or between US$ 3.83 and US$ 4.01 per pound(lb) Це реальна ціна? Щось супер дешево.
-
Це моя тема 🫠😅
-
не отобрали а приостановили
-
В мене такий друг є, девопс, мин року мав 1к, досвіду 2р, ледве його переконали змінити контору - попав з першої співбесіди на 3к. Теж в Україні. Що ще раз доказує, хто не пробує - той не отримує гарні варіанти.
-
Це в Україні
-
Конграт! В мене є знайомі автомейшн куа на зп 1,5к. Кажу іди на 3к через дорогу. Каже досвіду немає, не візьмуть. Ну таке.
-
Проходив співбесіду в одній з компаній, зовсім не фаанг, подався на сеньор позицію, після скрінінгу сказали, що як немає досвіду лідити команду, не можуть розглядати як сеньйора, готові як мідла. Ок. Пройшов всі кроки (багато, але прості) , готові запропонувати стільки, скільки й просив - 130к. Тому і дивує, коли тут в чаті люди з хорошим 5+р досвідом пишуть про якісь 80к умовних і вважають 150к якоюсь топ зп.
-
Не можна. Просто уточнення, що ліміти на гривневі карти, багато в кого в укр валютних картах є гроші, щоб їх це не лякало :)
-
Все
-
Зараз з гривнею можна: - платити картками до 100к в терміналах на місяць - зняти в банкоматі до 12,5к на тиждень - р2р по крипті
-
Апну також опитування
-
Нічо не можна. Тільки якщо пряма валюта заходить