(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це як раз біля погодинного рейти якщо 35 годин працювати
-
Вони підвищують мобільність. Задача транспорту ж це мобільність. Розширюють дороги, люди більше їздять. Ми ж відстані фактично часом вирівняємо, на рівні психології
-
Тут кругом так, я вже роблю так, якщо починають щось втирати я кладу слухавку і телефоную ще раз на іншого оператора. Я два тижні тому писав питання через кризову форму, мені тільки сьогодні відповів Nishat, ну як відповів, написав що недостатньо данних щоб відкрити мій файл і я надав ім'я, номер аплікації, почту. Але, бля, це все є в мойому запиті!
-
Для oinp треба Full-time and permanent job. Тобто робота без дати, Full-time means the job must be a minimum of 1,560 hours a year and a minimum of 30 hours of paid work per week. Permanent means the job must have no end date (also known as an indeterminate duration). Job offers that are seasonal and/or contract based are ineligible. Плюс давно не було виборки, і вони нещодавно змінили умови
-
кажется решил
-
Отошел на стриме на решении вот этого leetcode.com/problems/minimum-time-to-collect-all-apples-in-a-tree/ Застрял на кейсе n =4 edges =[[0,2],[0,3],[1,2]] hasApple =[false,true,false,false] Не могу понять как это дерево построить. Что за [1,2]?
-
🚨 Alarm Буду дуже вдячний всім за фідбек і ані тіпс по резюме
-
клас, дякую за фідбек
-
Стало краще!