(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Про банківські апки, вони гівно :)
-
я после попадания в эти ваши украинско-канадские чатики столько всякого ужаса про Канаду начитался, что хз как там люди живут вообще)) работы нет, зарплаты маленькие, жилья нет, снег круглый год, есть свои сепаратисты, банки отсталые, в мебели клопы, hr-индусы кидалы, в Торонто дорого, на Юконе медеведи прямо в дом заходят, в Квебеке за не французский на гильотину поведут, джуны не нужны, баллов на пр надо много, background check не пройдешь, в ворк пермите по cuaet часто ставят ошибки... про что я там еще забыл?))
-
Я думаю треба дійсно в закрепі написать: Канада - гівно, зарплати маленькі, банківські апки застарілі, медицини нема Оренда двушки 3к
-
О, зараз я вам знайду, сек) у мене є чудове саммарі про канаду)
-
Я ще не в Канаді :) може у мене тут з Європи розові поні і уявляються
-
мерсі за пін
-
окей, тоді це для тих хто ще не бачив
-
ні. хотів але стримався. Борюся з цією залежністю репостити новини. ;) Не завжди виходить.
-
www.uhelpukraine.org/ це збір на Байрактар від Канади
-
Тобто галєра просто не хоче платити на рахунок в EU
-
Така сітуація склалась не просто так. Багато компаній не переводять своїх на локальні проєкти. Нема змоги (лол). Із варіантів багато кому з моїх пропонували вертатися в України, чи покидати проект и шукати другу компанію, чи кожні 180 днів ездити по ЕС. (Щоб не бути налоговим резідентом )
-
Навіть до війни це не було вигідно. А зараз так взагалі
-
І який він?