(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Друзі, привіт. Підкажіть, будь ласка, чи реально продовжити працювати за фахом після іміграції з таким профілем: 4 роки QA в тестуванні веб, 2 роки з них скрам-майстер. Вмію postman, fiddler, SQL, Git, Elastic. Шарю API, синхронний/асинхронний веб, авторизацію/аутентифікацію, веб стораджі. Питання в тому, чи зважатиме хтось на мій попередній досвід в Україні при розгляді резюме, тобто влаштуватись на умовного мідла? Якщо ні, чи реально взагалі влаштуватись QA, нехай і джуном?
-
Мова розмовна, не продадуть точно :) Ким - ну чисто механічна робота)))
-
В районі Kitchener-Cambridge купа заводів
-
З мовою у них все ок. Зараз в Чехії на заводі автозапчастин працюють, хотіли б щось подібне.
-
Та зараз вже назад) до звичних же вю
-
Короче дуже цікавий експіренс був у мене щойно. Я у Оттаві, зайшла в магаз, а тут просто розмовляють англійською. Без жодних виїбонів 🙄 (Травма жительки квебека)
-
Прям дикий офтоп, але раптом - наскільки важко в Канаді найти роботу на заводі? Для друзі цікавлюсь.
-
Так и в ренте такое бывает, и в кондо может не быть
-
Нужно упомянуть, что кондо почти невозможно снять, нужно быть удачливым, или ждать фиг знает сколько, или предлагать сразу за год, ну или еще вдобаквок оффер. А без офферов реально жесть полная, еще и люди в очереди торгуются и денег больше предлагают. Но это во всяких Ванах/Торонто, в пригороде куда лучше все