(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Для этого они имеют два адреса, один для налоговой, второй по факту
-
Ті хто живуть в Гатіно і працюють в Оттаві такси файлають в Квебеку і потім отримують ще якийсь кредіт з федеральних таксів які вони заплатили через роботодавця в Отаві. Там трохи трікі з цим
-
дякую, це і чув раніше
-
Якщо подаватися на провінційну то компанія і людина яка подаються має бути в тій провінції де хочеш номінацію отримати
-
Вот про работу жизнь увидел у консулттанта в инсте, вот и стало интересно
-
А тут кстати спорный момент, бо Оттава-Гатинье одна агломерация. Хотя провинция другая, хм. Просто я слышал из разговора местных, что они работают в Оттаве, и платят похожу налоги в Онтарио, а живут в Гатинье, но мог неправильно понять
-
Але це applicable тільки якщо по провінційних програмах йти. Якщо федеральна екпрес ентрі або Canadian experience class то там без різниці
-
Тобто можна жити в Манітобі і за півроку податись на ПР? ( Якщо мачете по шиї не отримаєш звісно). Тут просто декілька разів писали, що мусиш жити там, де зареєстрована компанія, щоб податись на провінційну програму.
-
Бо ви будете податковим резидентом Квебеку, там де у вас місце проживання
-
А чому квебек?
-
Подаватися треба буде по тій провінції де ви податки платити будете. Квебек в такому випадку
-
писали раніше, що ні :( коли я запитував
-
Доречі, а якщо працювати в Оттаві, подаватись на пр по провінціі онтаріо (це ж Оттава?) А житло знімати в квебеці, бо дешевше, так можна?
-
завжди є декілька етапів співбесід. Інколи дають кодінг тест. Якщо говорити про технічну частину, то в мене питали: - систем дезайн - просили детально вирішити конткретну задачу - інколи питали алгоритми і структури данних, в якісь "серйозні кантори", не ФААНГ - дуже розпитували патерни проектування - попередній досвід з детальними питання чому так а не інакше було зроблено - ну і питання по дотнету - але були компанії де це навіть не питали
-
А шо питали на співбесіді якшо не секрет? Цікаво як там в них проходить
-
так
-
я не готовий щось рекомендувати. Тому що зараз сам Калгарі розглядаю) Мені Торонто не дуже подобається, але це особисте враження
-
Офер по .net?
-
Тобто краще в торонто їхати? Бо ми поки шо калгарі розглядали