(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Питання не в грошах, а кількості того житла загалі. З грошима багато їде. + попит підніме ціни. Навіть до цього там вимог було на че ти ту квартиру в кредит береш. А зараз ще й аналізи почнуть питати.
-
В Черногории в середине апреля цены на студии были 1200 евро в месяц, и просили платить сразу за полгода-год, так что блин, я в Оттаве меньше плачу, но у меня хотя бы вид классный и закаты
-
Я думаю, це погана комунікація і не актуально в цьому чаті. В чаті багато разів піднімалася тема «куди їхати» і «чи варто їхати в Канаду». Нічого крім срачиків така тема не породжує. Якщо хтось шукає зраду, він її знайде. Тому якщо будуть ще якісь новини більш конструктивні то кидайте, залюбки почитаємо 😊
-
Я про Торонто конечно)
-
Вообще, некоторые умудряются снимать жилье в Виннипеге за 600-800, особенно мамы с детьми, или семьи с несколькими детьми, так как український конгресс оплачивает часть жилья. Но это не для всех.
-
Просто нужно реально смотреть на рынок и не искать за 1к$
-
Ну ладно, романтіка
-
Мій скрін потер адмін. Мабуть подумав, що то фейк. Можеш зайти почитати вище. І також вище писали, що вже палатки будуть ставити для нюкамерів. То не виглядає на якісь позитивні речі. Мабуть ітшнікам, зараз таки краще шукати удальонку і пересидіти десь в маленькому містечку.
-
Ну питання житла думаю тут багатьох цікавить. І взагалі стан ринку нерухомості. Той лист, до речі, лежить на порталі ucctoronto.ca
-
Мне сказали все ок будет, это с работой Без работы, да..