(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ой Лего манав тих всіх сео
-
я насправді доволі часто зтикаюсь з тим що тут багато людей, що відповідально ставляться до своєї роботи навіть якщо це кур’єр чи там чувак з прокату велосипедів, вони намагаются не просто на відчепись зробити, а допомогти ну або може мені так щастило
-
Блин, я рад что есть такие люди Вроде мелочь, а приятно
-
Сьогодні відбулась дуже ржачна історія: ми замовили їжу з двох різних місць, першу доставили трохи швидше і ми не забрали її одразу Коли приїхала друга, ми теж прохлопали, і чоловікові зателефонував кур’єр попросивши вийти терміново Виявилось, перший пакет прогризли білки, і кур’єр їх ганяв декілька хвилин, а тоді вирішив що треба щось робити. Залишити і піти, він каже, він не міг В - відповідальність
-
Лол, це дивно. У мене теж таке є в контракті
-
то есть не имеет юридической силы? даже если контракт канадский?)
-
ВП- на 3 роки? І чи маємо змогу виїжджати? А треба реєструвалися на програму CAUET?
-
Та віза і залишається, не міняється. Ви просто в аеропорту отримаєте документ який і буде ВП. Візу при цьому міняти не треба.
-
Всім привіт, в мене запитання про візи Я ще на самому початку відкрив visitors visa, о скільки було на оф сайті сказано що при прильоті в Канаду, visitors- можна змінити на візу з ворк пермітом, хтось це робив? І як зараз проходить процедура? Дякую!
-
🟢🔴Канадські забудовники в Канаді, які пропонують підтримку українським новоприбулим.🟢🔴
-
Наче не російськомовні, бо зараз знову срач хтось влаштує
-
Я слышал не раз что можно