(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я читала що якщо є сертифікат відбору Квебеку, то на федеральному навряд чи реджектнуть Ну хіба що лютий місреп якийсь
-
Ну візу ж теж подовжити можна
-
Хорошо тебе, у нас так( Хотя есть Британия бич, но там не на что смотреть(
-
Ти маєш на увазі шо ти подався і через два роки тебе реджектнули, так? Ну я гадаю що в такому випадку переподаєш докі і маєш знову фріз, але це краще в консультанта перепитати
-
2 дня только на балкон на пару минут выхожу, филс лайк 40
-
О так, влітку без кондера тут неможливо, це факт
-
Якшо чесно я без дупля :)
-
А еще, меня и жену все на***ли с погодой, холодная страна, север, ага, как же. +28 на улице, ощущение как +35, дом как печка прогревается.
-
Ну ми теж заказну завжди брали і власне на неї перейшли бо для чого страждати В цілому вважається що тут воду з-під крана можна пити
-
Ну ви зважте за та проти. Власне коли ви подались на пр то статус ваш фрізиться, тому якщо ви націлені жити саме у Квебеці то власне не так страшно це. Ну і тим більше що провінціалка Онтаріо займає теж доволі довго. В цілому Квебек класна провінція, особливо якщо вас не лякає метр снігу та -30 😂 ну і французська
-
как по мне - вода в МТЛ была с каким то привкусом химическим, что в фонтанчиках, что из под крана. Мб могу ошибаться, так как в Украине обычно заказную воду брал. В Онтарио тоже не очень, но с фильтром ок.
-
Мета, которые бывший фейсбук)