(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Куает це не студентська віза, а візітор. А сам стаді перміт дадут окремо, якщо будуть доки з універу. ВП зараз дають і так всім, навіть, хто галочку в анкеті не ставив. Для стаді перміту там свої вимоги. По ворк перміту ті що я репостнув. Чувак той що питав навіть працювати не планує, то йому медогляд як туристу не потрібен точно. Хіба вакцина, щоб карантин не вісижувати
-
ми ж говоримо про візітор візу з воркпермітом
-
Jobs for which you need a medical exam You may need a medical exam because of the type of job you want to do in Canada. Examples of such jobs are: Jobs that bring you into close contact with people, such as -workers in health-care settings -clinical laboratory workers -patient attendants in nursing and geriatric homes -medical students admitted to Canada to attend university -medical electives and physicians on short-term locums -workers in primary or secondary school settings, or workers in child-care settings domestics -workers who give in-home care to children, the elderly and the disabled -day nursery employees and -other similar jobs Agricultural workers who’ve visited or lived in one of these countries for more than 6 months during the past year.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-temporary-residents.html if required
-
у мене в ВП написано, в яких випадках мені треба буде медогляд. і що він не обовязковий
-
Туристична страховка куплена в Європі діятиме. Отримати Канадську безкоштовну треба буде з ворк пермітом і там її не одразу дадуть, пару тижнів потрива. Меогляд вимагають тільки для певних професій і Якщо подаватися на ПР.
-
страховка всеодно діятиме?
-
ні. Навіть з ворк пермітом, н едля всіх професій він треба
-
Добре, аккаунт є, мережа пам'ятає все)
-
Вітаю, панове. Їду в Торонто до родичів на кілька місяців, працювати там не планую, чи потрібно мені проходити медогляд?