(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ты проиграл. Уже скатился. Давай 2 евро
-
предлагаю за такое банить
-
вже :)
-
всю цю херню про "почуй донбас" ми вже чули багато років, і зараз прекрасно бачимо до чого це приводить, хто не побачив той мабуть ніколи і не побачить, але терпіти більше цього ніхто не буде, тобі зараз дуже щастить шо ця розмова не в оффлайні
-
Львовские порохоботы-нацисты 👍
-
Так я не боюсь :)
-
Да уж, мало кто мог ожидать, что тут сейчас нам на полном серьезе начнут цитировать методички русни. И ладно бы это был "пролетарий" с кое-как законченным школьным образованием. А тут вроде как образованный человек, в IT работает, то есть по идее должен уметь хотя бы логические связи в голове строить... но нет. Может еще что-то про 8 лет Донбасса услышим?
-
Я б вам радила не бояться того, що ви не знаєте мову або знаєте погано) Я пам'ятаю колись чула багато історій людей, які без знання або з поганим знанням мови знаходили роботу. Один знайомий поїхав у США вчити аглійську за якоюсь там програмою, за два роки він його так і не вивчив, але роботу знайшов зараз вже дійшов до тех.ліда позиції і добре знає англійську) Інший просто записував питання які йому говорять рекрутери по телефону потім просто зазубрював відповіді, питання +- однакові у рекрутерів, зараз вже теж просунувся по кар'єрі досить високо, англійська вивчилася)
-
@sdwvit тут что-то странное происходит 😞
-
Вы не понимаете, это другое )))
-
А что так сразу? Как херню про нацизм нести, прямо скопированную с русской пропаганды, так норм? А указать на то, что человек несёт дичь уже нельзя?
-
не бачу тут ніяких проявів нацизму взагалі, рекомендую тобі поменше Скабєєву дивитись
-
Го заканчивать оффтоп? 😊
-
Как ты вообще в IT работаешь, если не способен понимать элементарные причинно-следственные связи? Почитай определение нацизма и его основные признаки. Бедненький, от порохоботов-нацистов он бежал.
-
Да, я согласен, не все так однозначно в наши трудньіе времена (с)
-
цікаво чому б це, наче й причин ніяких нема ненавидіти всьо руське :)
-
Скільки там українців підтримували Гітлера, а скільки русні підтримує пітуна? От-от.