(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хз, будуть будувати нову Ваканду. І взагалі ці форуми на реддіті то там люди взагалі х іншої реальності
-
Так, купа тредів від афроамериканців і соціалістів, що в Каліфорнії пекло і неможливо жити, а в Зімбабве/ліберії вид переїхали родичі і там рай
-
До реддіт в мене особливе ставлення, бо там купа тредів типу в Лос Анджеліс все погпнл, треба їхати до Зімбабве на батьківщину
-
Я навпаки читав на редіті, що без авто нереально там. Тому і відкинув ідею їхати туди. Загалом "все врут"
-
Вроде в Торонто и Ванкувере ок, пока не будет зимы (особенно Торонто). Может так присыпать, что транспорт общественный встанет
-
Метро+ потяги
-
В Торонто і Гта ніби краще
-
Наскільки я розумію так +- усюди в Канаді?
-
без авто реально тяжко, даже с развитым транспортом, потому что расстояния большие, даже в Оттаве и Монреале.
-
Я в чатах читав, що важко без авто
-
Чому без авто неможливо? Ніби на реддіті пишуть, якщо жити поблизу зупинок С-трейн, все ок
-
нет, там были специальные токены. но это все не имеет смысла, если я могу сохранять сырые запросы от браузеров клиентов, там все нужное и так будет в готовом виде.
-
Чи хтось щось знає про ринок ІТ в Альберті? З того що я знайшов, то там його майже немає і без авто в Калгарі неможливо жити. Думаю по Альберту для пр, але роботи більше в ІТ хабі Торонто, бо ванкувер для міліонерів , а в Квебеці нацисти з білєм 96 і звідти втікають фірми