(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp
-
Ну у бінанс апці я не знайшов як на карту вивести, тому пробував так. Це тест був, і він мені не сподобався)
-
Підкажіть, де ви рахуєте поінти на PR?
-
Тебе розвести намагалися, до чого тут інтерак? З карти на карту багато банків дозволяють перекази
-
Це зовсім якась фігова система. Я вчора пробував вивести usdt на канадську карту, на бінанс чувак теж через інтерак спочатку відправив, через 5 хв відмінив, та ще просив швидше підтвердити. Та просто с карти на карту фіг скінеш
-
Ми зараз втрьох ахуєваєм з цього😂
-
Айтишники рукожопв
-
Я не знаю, що відбувається, але я відправив гроші знайомому через interac. Йому прийшов мейл, що бабло відправив інший чувак. І цьому чуваку прийшов мейл, що з нього списали гроші. А зняло гроші з мене(так як треба) втф😅
-
конечно)) за это можно проблемы поиметь, но технических ограничений нет.
-
кстати, про запредные зоны. А правда, что такие самоделки могут взлетать где угодно? Там, где всякие мавики откажутся
-
Шикарно. Блин, у нас в вузе какая-то хрень была, в нау, вроде должны были собирать коптеры, а по сути все на самотёк ушло, я вообще умный дом клепал(
-
регуляция какая-то 100% есть, скорее всего обычное - до 250г считается игрушкой, а все что тяжелее, надо где-то регистрировать. ну и стандартное не летать над людьми, чужой собственностью, в запретных зонах
-
это про малую авицию что-ли? типа собрать себе цессну в гараже и потом летать?)) я про полеты на самосборных дронах или вот таких самолетах, с которого началось обсуждение