(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Теж спитаю про Варшаву, паспорти були доставлені ще минулого понеділка, з того часу від VAC 0 повідомлень, проте від IRCC прийшло ще раз, що біометрія апрувнута і статус заявки знову на стадії розглядання. Як довго після таких новин чекати на паспорти з візами?
-
А не провтыкал вопрос 3я неделя сейчас идёт ( после отправки)
-
www.cic.gc.ca/english/information/fees/fees.asp Если брать за мужа+жену, то ~2700 и выходит.
-
5 недель)
-
Мне кажется лучше думать )
-
ну это еще сильно зависит от земли, города и конкретной организации.
-
Вітаю. Знаю, що провінційна страховка Альберти не одразу можлива (потрібна постійна адреса). Чи купував хтось приватну страховку допоки знімає airbnb та немає ще постійного житла? Де та яку обирали? Розбиралися, чи можна на місяць, чи для цього треба обирати тревел варіант? Можна віддалено? Дякую!
-
Там є калькулятори балів, шоб порахувати, яка програма вам підійде. Решта як в Куает. Заповнити анкету додати всі необхідні доки, заплатити, щдати англійську
-
Тебе придётся разбираться даже с консультантом, он за тебя документы делать не будет. Ну точнее наверное есть такие кто будут, но я даже не знаю сколько это может стоить.
-
Ну ты там 100 раз перепроверяешь анкеты когда заполняешь. И какую-то часть fees они возвращают, я правда не помню какую. Платили скорее всего за консультацию, чтобы разжевали всё и проверили документы. Мы послушали коллективный разум чатиков и решили подаваться сами.
-
Думаю каждый сам решает надо ему или нет. Вместо того чтобы тратить время на разбирательство в бумажках я бы платил, не люблю это дело
-
Все с кем я общался на эту тему делали сами у самого нет опыта лично но сложилось мнение что не нужны консультанты