(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну типу в мене через це вкладати свій час зараз в якусь європейську країну немає бажання. Бо громадянство - довше/важче і ще й не своїм будеш, на відміну від Канади. Європа це збс, але якщо ти просто працюєш і не думаєш залишатись
-
Вероятно в будущем они могут пропасть. Что это значит думаю понятно
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend.html
-
Ну для мене в Європі проблема з тим, що ти ніколи не станеш німцем; поляком; французом і тд. А в канаді ти будеш ukrainian canadian і це ок. Ти залишаєшся зі своєю національною ідентичністю, до якої додаєш канадські правила. Але мені подобається Франція, Швейцарія, Італія, я б там пожив, попрацював, але не на пмж, не для громадянства
-
Нв папірці є дата коли закінчується ворк перміт. В мене це 01.04.2025. Думаю такий же і видадуть в аеропорту тільки обміняють на реальний, хто прилетів скажіть доки дали ВП, тобто думаю якщо прилетіти в листопаді чи через рік всеодно ВП буде до 2025 року
-
85к євро в Німеччині в любому кейсв краще ніж 130 канадських в Канаді. Але тут треба вибирати що важливіше в житті. В Німеччині без мови ніяк а подальшому, хотя з того що чув. Ну правда інтегруватись у Німеччині буже важче ніж у Канаді, а як писали вище наркомани і чорні будуть всюди
-
знайшла чоловіка старим добрим методом “частіше катайся на вейкборді”)) Хз мені якось не подобається сама ідея тіндеру. Я - це не тільки зовнішність(але це я так кажу тому що на фотках виглядаю зазвичай чудовищно)
-
Я тоже, сам бы не поверил))