(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
в мене не було на останній 🙈
-
ще є linkedin, hired, подача напряму у вибрані компанії
-
Ну це айтішний чат, я думаю тут у 99% було страхування. Сорі, я не мала на увазі ніякої зверхньості щодо тих хто ходить у державну. Добре що там стає краще, бо мої згадки геть нерайдужні
-
всім привіт, я с++ розробник, цікавить не стартап, щось більш стабільне + з релокаційним пакетом. Окрім indeed & glassdoor де ще можна норм пошукати (relocate.me пустий)? + може комусь з вас потрібен плюсовик, якщо що - пиішть, дякую)
-
Так, дешева, але тільки якщо а) є страховка (як у вас), або б) зарплата не українська. Але останні роки мене влаштовувала державна цілком, покраще стала сильно. В приватну йшла лише, коли треба було зробити щось дуже неприємне типу зонда і там це роблять під сном за додаткові гроші. А так, державна була ок
-
Державну українську клініку я відвідувала щось років 15 тому, в Україні настільки дешева та класна приватна, що це не має сенсу. До того ж це покривала страхова від компаніі. Тому так, мої згадки дуже давні
-
хто без сімейного, наприклад
-
клініка без попереднього запису
-
Прийшов та сидиш чекаєш, попадаєш на рандомного терапевту. Як наша поліклініка короче
-
Мені ще цікаво якби це був не волк ін, а фемілі доктор, чи змінило б це ситуацію Ну типу, доктор же має тебе знати і піклуватися і тд