(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А я бачив що навпаки здавати краще CLB. Там є варіант оскарження результату за що майже завжди дають вищий бал 🙂
-
Кстати а можно поподробнее пожалуйста, как без оригинала?
-
У меня похожая ситуация, только ещё и диплом остался где-то дома и вуз, выдавший его, находится на оккупированной территории)))) Я посчитал свои баллы, получилось меньше 300. Если добавить жену - 340.
-
Диплом через WES робиться. Бали по мові - це окреме питання. В мене немає сертифіката і я свій рівень екстраполюю по людях, результати яких знаю. Ну і в середовищі мова дуже бодро підтягується, якщо не окуклюватися в діаспорі. Що доволі важко для ІТ взагалі 🙂
-
Ніфіга :). В мене тупо ніякої фін інфи з 2012 по 2018 рік. Я тільки референси від одного інвестора та компанії зможу дістати, якщо вони переживуть війну. Короче це буде прикольний квест :)
-
По вес там было какое улучшение для украинцев в начале войны, вроде можно обойтись без укр компании, что отправляла доки (имидж сервис какой-то)
-
Wes просто и быстро делается.
-
Вроде в беседке какнады писали, что иелтс легче сдавать в англоязычной стране - чуть больше балов дадут Хз насколько правда
-
Я правильно понимаю, инвойс = конкретно счет, что тебе оплатили услуги за то что ты делал какую-то работу? Это не какой-то другой инвойс
-
а те, кто только думают заполнять куает: www.ua2canada.info/
-
О, плюсую. Чудова лінка.
-
Хех :). В мене тупо втратились контакти з багатьма людьми. Фріланс тупо не підтвердити, бо я працював в чорну через Payoneer. Upwork акк закритий, бо я сконвертував його в акк наймача. Payoneed закритий за ненадібностю. Частину часу працював в білу. Але змінів банк. А податкових документів я не дістану вже, бо по строку давності йок :). Ох це буде прикольний квест…
-
кто еще не смотрел и не читал - рекомендую ознакомиться с фак 1 и 2: canadakaknado.info/ еще там есть ссылки на много полезных групп, блогов и тд
-
агась, і ми всі цим займалися. я писав людям в лінкедін яким не хотів писати. На диво, майже всі відповіли дуже гарно. Просто треба написати добрий лист з посміхненим обличчям, щоб вам дали (дєнєг) референс з причини іміграції в Канаду. Зазвичай всі з розумінням ставляться, навіть через обідки.