(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Pnp даёт +600
-
Date and time of round: April 13, 2022 at 14:13:01 UTC CRS score: 782 (provincial nominee program) Invitations: 787
-
Пнп это сейчас единственный вариант попасть в выборку Подаваться на ЕЕ можно хоть сейчас (профиль будет активен год), а как будет номинация - добавить её Да и пнп к пр не сильное имеет отношение, по сути это просто доп балы и возможность попасть в выборку
-
і ще один повернувся “бо нью-брансуік то єбеня, там тіки помирати добре ”
-
да, понимаю.
-
у двох випадках там були дружини що не змогли асимілюватвся, не знали мови і не мали роботи(напр. сиділи з дітьми, соціуму нема, подруг теж) у ще одному чувак казав що не вистачало грошей і це парило(двоє дітей у Торонто, дружина не працювала)
-
и интересно мы ли одни такие 😂
-
я планирую поехать, а после победы вернутся (но как минимум год побыть чисто изза аренды хаты).
-
Привіт, не можу знайти чи обговорювався тут вже найшвидший шлях до PR через tech job. Чи правильно я розумію що найкращими провінціями для tech(IT) сфери є BC/Alberta/Ontario/Sackatchewan, оскільки в них є спеціальні стріми? Чи для всіх провінцій PR по PNP займає більш-менш такий самий термін (теж розтягується на роки, як для федеральної програми), чи може в деяких провінціях це швидше відбувається (в яких?) Ціль - якнайшвидше податись на PR (IELTS i WES пройдені)
-
так, я особисто знаю кількох чуваків що рік-два прожили та не зайшло
-
а есть такие что возвращатся в Украину собираются?) без наезда, просто интересно
-
Блин, там есть радио классное www.radio-canada-online.com/cfwf-fm-1049-the-wolf Реджайна