(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
патерни використання визначаються предметною областю, не мовою
-
I was about to say someone's gonna come and defend bash 😃 я ж сказав, битись не буду ) вважаєте його мовою - я не проти Цим спорам вже років 30 мабуть, класифікація, шо таке glue language, а як там по Остерхауту, а плюс compiled vs interpreted і тп Як на мене, має сенс класифікувати мови за типовими паттернами використання, а типовий паттерн використання shell scripts - це саме glue. З деякими застереженнями можна сказати те саме хоч про php, хоч про ruby, але паттерни використання в них переважно інші, але з цим теж можна сперечатись.
-
скоріш кувалдою, але в них бувають і відповідні цвяхи
-
Виходить, що вони забивають цвяхи мікроскопом? 😊
-
он дата інженери можуть на java клей писати, то що це виходить?
-
тобто все інтерпетоване не мови програмування?
-
В Монреале с налогами вышло почти 380
-
Не кажется!
-
заради справедливості варто зауважити, що я трохи покращив свою думку про js після того, як змусили мікросервіс написати на expressjs 😃
-
Тільки що ходив на воркшоп по самообороні. Організовували у нас будинку. Заразом спитав про легальні моменти. Щось мені Канада взагалі не подобається. Виявляється, якщо на тебе хтось суне агресивно, але ще не б'ється, то першим дати в рило не можна. Зате можна застосовувати прийомчики дзюдо, якраз позгадував кілька, покидав трохи по матах поліцейського. Йому так і не вдалося мене ні разу звалити. Каже так норм. Але можна потім і вмазати, коли дійшло до бійки. Тільки не можна бити, якщо вже лежить. Краще тікати, щоб не бути крайнім. Загалом пізнавально, раджу.
-
Так і навпаки буває. Хоча майже всюди хай і початкова в нас окремо, не бачив щоб разом було
-
Привіт, я знаю що це малоймовірно, але може комусь потрібен QA з ізраїльским та укрїнським досвідом та з автоматизацією, останніх 2 роки це автоматизація мобільних додатків на фізичних телефонах
-
Скажіть будь ласка. Якщо в мене є замовник з США який хотів би щоб я з Канади на нього продовжувала працювати - але для отримання ПР обовязково треба пропрацювати на якусь канадську контору 12++ міс - чи нема контор-прокладок щоб вони уклали контракт з ним, а я з ними. Щоб ПР отримати треба ж канадський роботодавець