(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ви якщо питаєте щось у конкретної людини чи відповідайте реплаєм на його повідомлення чи відмічайте його через @. В телеграмі можна відключити сповіщення про всі повідомлення і уявляєте, пропустити повідомлення якщо воно не вам адресоване конкретно. Про схему: та звичайна тупа схема. Закиньте гроші для того щоб забукати перегляд
-
The top 10 list of vehicles tickets most for speeding in Ontario in 2022 include: Honda Civic Hyundai Elantra Mazda 3 Toyota Corolla Hyundai Sonata Dodge Ram Dodge Caravan Honda Accord Volkswagen Jetta BMW 328i
-
ви вплітали свій випадок в моє пояснення, і доводили свою лінію. Ваша лінія співпадає з вашим конкретним кейсом. Ваші аргументи про ваш кейс і їх можна застосовувати коли кейс повториться. Ваш аргумент - так сказали в CRA, та так зробив товариш це мало дієва аргументація. Тільки наприкінці ви розкрили більше деталей про ваш прибуток до Канади які знову ж таки про ваш кейс не про моє пояснення. Ваші пояснення мені нідочого. Мені шкода якщо я вас образив. Дякую за увагу.
-
Це місцева тонована 9/старий бумер. Особливо якщо civic si
-
Я пишу це не для тебе, а для тих хто читає і може сплатити купу податків зверх того що дійсно мають сплатити. Випадок коли людина переїхала в Канаду і отримала розрахунок за свою роботу до переїзду досить розповсюджений і вони мають знати що й як рахується. Оці уточнення дуже сильно впливають на кінцеву сума сплаченого податку
-
вона ж не ш`ється, нащо?
-
во что планируешь порубить?
-
www.youtube.com/watch?v=0aqztpqF1Sk
-
Лучше бы стим дек взял
-
Краще подати з доходами до того