(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Виходить майже як у бабусі :-)
-
Після того тільки сам роблю
-
Вово Я один раз в Кітченері зайшов - "Теремок", казахи, 20 років тут, якісь відзнаки від влади місцевої, "у нас самий смачний борщ"... Взяв... Це можна було хіба що назвати пересоленим оцетним буряковим супом
-
Вони пєдікі багато чого не беруть
-
Ото днями таку грибну юшку замутив - ууу. Так і з борщем: сам не зробиш - ніхто не зробить саме так як тобі треба
-
То ви мій не куштували)
-
Або сам
-
ахахах мы вчера спросили, у них в принципе её нет, но они этот вопрос неоднократно обсуждали
-
Самый вкусный мама готовит
-
Там точно є аудіомодуль, але я ніколи не користувалась) так вийшло що в мене переважно аутдор актівітіс, не люблю природні звуки музикою забивати
-
Ми на той час були в Румунії. Дізнавався спочатку про продаж на локальному ринку. Але виявилось, що треба було дуже багато геморою по паперам + розмитнення оплачувати (т.к. американська машина, що виготовлена поза EU). Був також варіант когось із українців пошукати та продати за кордоном по тех паспорту, але я не хотів, щоб на мені залишилась висіти машина, доступа до якої я вже не мав би
-
Привіт, хтось цікавився чи можливо володіє kia seltos або vw taos? Хотілось би почути відгуки. Розглядаємо компактний кросовер для 2 людей.
-
чув, що зараз є ті, хто ганяє з Європи на продаж в Україну. Навіть декілька контактів мені хтось скинув в групах, але не перевіряли наскільки ці перепродавани занижують ціну
-
продавали перед вильотом до нового року. Дружина загнала машину додому в Одесу. Продали через знайомого в місцевому клубі фордів. Поставили ціну на 1к дешевше, ніж купували 2 роки тому. Форд фьюжн, гібрид 2016 року, 130к+ пробігу було
-
Да, от то факт що заряджати можна раз на місяць — це кіллер фіча як на мене
-
+++ до гармін взяв собі forerunner 955, функцій більше ніж достатньо, заряджати раз в декілька тижнів(залежить від активностей) дуже круто до цього був fossil на wearos, то я втомився заряджати його майже кожен день і перестав носити через це гарміном користуюсь тільки як фітнес годинником, нотифікації і все інше повимикав і так достатньо часто відволікаюсь. є Garmin pay (залежить від моделі) але також не користуюсь якось, бо карта TD не додається нікуди)