(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Або лендлординя))
-
Лендледі це цікаво))
-
Дилема 🤷🏼♂️ з однієї сторони начє норм питання, з іншої якщо прибрати лірику і включити критичне мислення і прибрати питання для замилення очей то цілком прохідна банківська інфа. Але ж знову. Якщо так думати то я з такою параноєю ніколи нічого не зніму 🤦🏼♂️. Корочє не знаю 😒…
-
Что забавно, в банках для того чтобы включить мониторинг кредитного рейтинга всего за 99.99$(первые 15 минут бесплатно) в месяц достаточно назвать фамилию/имя и сказать что ты согласен на эту услугу.
-
я подумал что это скам, сказал что не хочу называть SIN, но они мне потом прислали имейл с условиями и я перешел на новый тариф
-
Назвал?
-
мне как то позвонил оператор чтобы предложить новый тариф и чтобы подтвердить что это я мне нужно было назвать полный адрес, дату рождения, постал код, полное имя, имейл и даже SIN
-
І контракти в кредитних агенціях висять як відкритий кредитний акаунт з нульовим балансом. Відповідно і рейтинг росте в тих хто сплачцє все вчасно, бо оператор звітує про безпроблемність абонента)
-
Бо вони є кредитними організаціями
-
Ну от те саме відчуття скаму й в мене. От бачиш без іншого підтвердження іншим каналом зв‘язку реальності оператору також данні не надав бо сама система так побудована що 100 раз подумаєш кому адресу надавати.
-
я очень удивился что именно мобильный оператор столько запрашивает
-
ps1 - powershell?
-
Нбу наприклад