(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нікого не слухайте. Мені теж розповідали багато чого. Я народжувала в Едмонтоні, типу теж все переповнено, черги по 12 годин, запис до лікаря за місяць і тд, але всі аналізи, обстеження по вагітності мені зробили вчасно. А при кінці вагітності знайшли у мене деяку патологію і провели купу додаткових аналізів, включаючи МРТ, кардіограму, рентген, консультації профільних лікарів, просто щоб переконатися, що я зможу народити безпечно природнім шляхом. Це при тому, що були новорічні свята і типу кажуть, що канадійці у свята не працюють. Народжувати в Канаді - шик і блєск, я всім задоволена.
-
Та як їх забанити, якщо в сапорті фб русня сидить.
-
Як це вирішує проблему зв‘язку?
-
Тобто ця страховка по CUAET не "одноразова"? Маю на увазі що можна оформити її в кількох провінціях якщо переїдеш до іншої (якщо правила провінції дозволяють)?
-
Просрочка ггг
-
Знакомая рожала в Торонто – все ок во время родов, но когда стало плохо через 2 дня после родов, в эмердженси ждала 25 часов и все было пофигу. В итоге все еще бегает по врачам. А так, все как в Украине, желательно найти норм врача. Негативные истории про роды слышала и не раз тут, но что об этом думать, хорошие тоже есть. Как и в Украине.
-
Моїй дружині в Канаді теж значно більше сподобалося, і догляд за дитиною одразу після пологів
-
А все началось с Новой Почты в Польше
-
лол
-
Можливо, варто було звернутися не в емердженсі, а туди, де народжували. Мені в госпіталі при виписці сказали, що якщо щось не так, то їхати до них відразу, у відділення, де я народила.
-
Всем привет! Я как-то писала уже, но у нас в компании все еще открыты некоторые вакансии: PHP Middle Backend Developer или Senior PHP Backend Developer. (remote, но надо жить в Канаде, главный офис в Торонто). Я сама работаю в компании как Senior PHP Backend Developer. Могу ответить на вопросы, если кому интересно. Я могла бы вас порекомендовать и отправить ваше резюме внутри компании. Конечно, если вы подходите к вакансии и приятный человек 😀 Вакансии: Sr Backend Developer Middle Backend Developer
-
лікар 3 місяці потім веде породілля