(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Это санкция?
-
Какая?
-
или папку
-
Ну например мамку твою в кино не водит
-
Не наказывает за получение второго гражданства. Ведь если бы это было незаконно - положено было бы наказание.
-
И как это делает его незаконным?
-
я можу тільки ще раз скопіювати те що вже писала: Якщо ви набуваєте інше, маючи українське, і не виходите з українського - згідно свого законодавства Україна його не визнає
-
єп, та сама ситуація що підробляти в канаді за кеш. Юридично, треба декларувати. Фактично всі кладуть болт
-
Пару украинцев тебя не будут считать украинцами, это ли не санкции?
-
тут нет смысла ссылаться на какие то законы. Можно спокойно юзать 2 паспорта и ничего за это не будет
-
Ну т.е. они все кто получил паспорта - граждане Украины и всё ок, можно подаваться по куаэту.
-
так, я ж і кажу що на практичному рівні це не реалізовано зараз ніяк. Але при співпадінні умов можуть позбавити
-
є підставою для втрати громадянства України != перестаёт быть гражданином.
-
І доречі, звідти ж: Щодо громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території України слід зазначити, що відповідно до частини четвертої статті 5 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» примусове автоматичне набуття громадянами України, які проживають на тимчасово окупованій території, громадянства Російської Федерації не визнається Україною та не є підставою для втрати громадянства України.