(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
при урбанизации больше 65-70% смертность всегда будет превышать рождаемость
-
да пока норм. погода конечно дивная, то -20, то +5 на следующий день)) но много солнечных дней в году мне нравится. По инфраструктуре такое себе, особенно после Европы, но мы вообще сычи и оба работаем удаленно, из дома вылазим только в магазин и по выходным ребенка куда-то выгулять. Весной уже будем оценивать наши шансы на PR и там видно будет, стоит оставаться или надо в BC переехать.
-
Так а чого, я бачив кейси, де можно було старі повідомлення показати, фотки, travel story Ну тобто блін, багато дівчат люблять фоткатися на різних відпустках, думаю доказати ваші релейшеншіпс - це ізі)
-
Большой Китай партия оскобление Китай удар отнять кредит Евгений!
-
Бомбят Ванкувер 8 лет 🤬🤬
-
я теж коли на мед комісії думав коли нервопатолог дала ст 24 ( відстрочка від мобілізації 2 місяці на лікування ) що не будуть мобілізовувати а голова влк сказав "шо це таке - я не буду то підписувати" перечеркнув і написав 23В і ось я у частині після того був)
-
Як треба буде - спробую довести. Я розумію, що Україна в жодному разі не правова держава, але це ж не довідка про інвалідність чи щось таке. Я є в реєстрі, консул все офіційно поставив. Нехай самі не сидять своїми дупами в Чопі, а ідуть туди, куди посилають.
-
А ты за них ещё голосовать собрался
-
Я думаю що в ітозі випустять але нерви можуть потріпати, це факт
-
8 месяцев уже как 🤬🤬🤬