(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, вплине. Скажуть let me know when you have an open work permit and SIN, because SIN number is mandatory for signing the offer.
-
- Languages убрать - Soft skills убрать - Objective сократить до пару предложений или убрать вовсе. Если хотите дать больше инфо о себе пишите Cover letter - очень мало в Work Experience достижений
-
перший булет поінт про Косово це буквально цитата пукіна youtu.be/hUOynr301J8
-
Мне на кассе дали красивую монетку, я загуглил, а она 60$ стоит. И в итоге я её то ли дома оставил, то ли потерял, то ли случайно расплатился 🤦♂🤦♂🤦♂
-
В Бучє та Ізюмі теж не було "reports of large scale violance" поки їх не звільнили.
-
новина про Торі вже була тут?
-
У меня здесь меньше чем в Украине. Может конечно нужно носить больше чтобы было неудобно, но тут это необязательно вроде.
-
А у нас пару раз было, когда в Феофанию ездили
-
А потом тебя останавливают и говорят: дайте 20 гривень, бо Ви в нас перші за сьогодні 😁 Зато с Дия
-
Але тут можна забути куртку на сидінні і не думати всю ніч про те, що тобі вікно розвалять, думаючи , що там щось цінне )))
-
В Україні можно було вийти з дому з телефоном, сісти в автомобіль і поїхати в будь якому напрямку маючи лише телефон при собі з дією, тут тобі мінімум потрібно водійське, страховка, сертифікат на авто з собою) Я за звичкою досі часто забуваюсь гаманець дома, тому що не брав майже ніколи його з собою))
-
Машину А так приду 😎