(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Имхо. Самое сложное - корректные даты и нок)
-
В Казахстане тоже нет влажности
-
Таким образом понять - выйдет ли справиться без адвоката или нет
-
Працюю тут вже 9 місяців, думаю вже за ПР. Але зараз сиджу в шоках. Коли заповнював заявку КУАЕТ, в розділі де країни які відвідував за остані 5 років. Багато що не вказував, якщо все писати треба було писати 10+ країн. Написав тільки коли був у штатах та канаді. Коли заповнювали буле зовсім не до думок про ПР. І вот зараз не розумію : краще вже починати забувати про Канаду? І якщо намагатися отримати ПР, у новій заявці краше вказати всі країни, чи тількі ті що були в заявці на куает? Скан паспорту я відправляв всіх сторінок, у якому дофіга штампів😂 не знаю як вони мене тоді пропустили.
-
Emmm I find it helpful for improving your listening skills specifically, not for learning the language overall. While listening is different from speaking, it is equally important, and watching videos with subtitles or turning them on when you don't understand something can help you learn new vocabulary🤔
-
Крісло немає змісту слати, воно не сертифіковане в Канаді. Якщо копи побачать з дитиною в авто - вжарять великий штраф. Другий момент що автокрісла завжди безкоштовно летять, як і коляски
-
тобто при подачі на ПР краще все вказати? і якщо будуть питання по поредній заявці - писати листа? просто я переживаю щоб форма автоматом бан не давала.
-
Рахується. Даеш референси клієнтів, податкові декларації, історію з апворка і все буде ок
-
в факе какнадо дуже чітка інструкція
-
дякую
-
Пиши все, додавай листа
-
160млн грн вроде было
-
Проводить модернизацию на одном предпритии своём, за счёт ДТЭК, на бабки ДТЭК
-
Расскажу другую тему, не по этому вопросу, но тоже в тему электричества и хозяина энергетики в Украине
-
За предоставление разрешения на присоединение будущего предприятия по производству "Байракторов" в Украине к электрической сети требовали 10 миллионов долларов и давали срок - два года. Об этом рассказал генеральный директор предприятия Baykar Defence Халук Байрактар в комментарии журналистам.