(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Цікаво хто шукав роботу заздалегідь ще не з Канади, я розумію що пошук повільний але якщо то до приїзду ще пару місяців + по приїзду треба декілька днів щоб прийти в себе та оформити усі необхідні штуки, виходить що для работодавця якщо досить рано зконтактував з вами треба буде казати що вийти зможете тільки десь через ~2.5місяця, це ок?
-
От тіпу і допомогли самовизначитись по життю, всетаки допомогають же в ФБ)
-
номер коштує $2 і собі на рахунок закидаєш ще декілька баксів і можеш вільно дзвонити
-
в задарма дзвонити через додаток, а приймаєш дзвінки ти просто як звичайні
-
купив номер на задарма і все ок, декілька разів дзвонили мені прямо на номер і робили скрінінг
-
Ребят, реально как считаете без опыта с начальными навыками (пайтон, линукс, клауд амазон) найти работу в Канаде трейни или Джуна?
-
У меня есть вопрос чтобы понять я один такой или не 😄 Помню когда в детстве играл в некоторые игры на денди или сони то у меня возникла ситуация что игры которые можно пройти (аля Марио или ДиноКризис) вызывали у меня некую грусть после прохождения. И я в основном предпочитал танчики или мортал комбат. Ну и сейчас что-то непроходимое мне интереснее чем что-то что можно пройти. Есть ещё такие упоротыши или это то самое "задротство"?
-
Я про Fongo/Zadarma
-
А він встанавлюється як есім чи все спілкування через сам додаток типу месенджера?
-
Ахаххах
-
обожнюю коменти ФБ
-
з ними циклум здається працює, ні?
-
значить знову розганяють як з забороною виїзду за межі області яке було влітку
-
не знаю яка в тебе інформація про те як було раніше, зараз це трактується як новий порядок організації та ведення військового обліку який затвердили 30 грудня 2022
-
не знаю чи була чи ні, зараз це подають як нову норму з січня