(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Софт скиллы это вообще самые главные навыки в жизни
-
П.с а, софт скіли качайте, бо з такими софт скілами навіть в убер буде важно потрапити((
-
Мається на увазі що щоб прям зараз бути ПМом чи біздевом в айті - треба вже зараз високий англ, а не качати його, от прям зара, не через місяць, рік, а от прям щас. Особливо ПМом, тому що якщо щось незрозуміти - то габелла всьому
-
Прочитайте PMbook. Придумайте собі проект простенький і потренуйтеся створювати артефакти і документацію до проекту, щоб у вас були шаблони процесів які ви зможете зразу використати на реальному проекті. А так найголовніше це спілкування англійською бо процеси завжди схожі
-
Шо?
-
Ябєда(
-
1. Английский 2. Какие курсы можно окончить параллельно. Чтобы были востребованы здесь? 3. Человек откровенно делает из меня космонавта хотя сам не дочитывает сообщения и говорит о 150к зарплате. 4. Никто не идет прямо здесь и сейчас. Я об этом не писал. Английский логично что за месяц не учится, и курсы тоже нормальные месяц не идут. И для Лучшего входа необходим бекграунд, о нем речь и идет собственно.
-
нахіба software developer'у ноут з 32ГБ пам'яті, i7-11850H, терабайтним Nvme SSD та workstation-grade RTX A2000 - не знаю, але такий прислали )