(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну например возле нас шли ребята с азербайджанским флагом и их поддержали и наоборот люди которые шли с украинскими флагами были рады их видеть. Кричали "Азербайджан, привет!". Типа дело конечно ваше, но по моему мнению это показывает поддержку других стран🤷🏼♀
-
А это наверное поддержка государства агрессора?? 😭😭😭
-
скажу в двох версіях, як бачу особисто для себе і які думки чулі від інших. для мене - бсб зашквар, бчб норм. чому бсб погано вже я тут вище написала, а бчб норм - тому що він з'явився значно раніше, від інших подій, і в 2020 хоч успіху Біларусь не досягла в своїх протестах, але показала що біларуси мають значно більшу здібність до протестів і боротьби з владою поганою. що чула від інших - бчб так само асоціюється з біларусами, а біларуси нажаль теж є представниками країни-агресора (хоча я думаю більшість тих, хто з бчб, виїхали після 2020). і тому я вважаю бчб теж недоречним - тому що я піклуюсь про почуття українців, кому це неприємно
-
Як завжди: пекельно складно тільки першому поколінню іммігрантів
-
Привіт всим, ми тут майже на чемоданах щоб летіти в Канаду а мені знайомі що живуть в США кажуть «не гоніть, давайте в США зробим вам u2u і летіть в штати, тут краще і тепліше» А може хтось знає - чи можна полетіти в Канаду, а потім (якщо не сподобається) перебратись по u2u в сша? Що мені не подобається в u2u що там не можна вилітати з Штатів зовсім. Раптом треба буде провідати рідню а ти заблокований
-
U4u, а не u2u Если попадаешь под требования u4u, то по идее можно и из Канады, как минимум я не видел отказов по этой причине Ну и 'краще' - каждому свое) В таких вопросах я бы не расчитывал получить совет от рандомов в чатике)