(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так навпаки. Типу теорія і G1 - треба з людиною. G2 - сам або з пасажиром, але там не можна пити, курити траву і ще щось. І після цього через рік на g full
-
Я пропустив, чи ви про Онтаріо - якщо так, то: - після здачі теорії (G1) можна їздити, якщо вас супроводжує людина з G full, у якої не менше 4 років досвіду - після здачі першої практики (G2) можна їздити як заманеться, з деякими відмінностями від G full - 0 алкоголю та канабісу, є нюанс по ременях безпеки, та ще там шось дрібне
-
О, в NS теж клас 7 - це початковий рівень
-
Тут все написано www.ontario.ca/document/official-mto-drivers-handbook/getting-your-drivers-licence#level-one - теорію здав = G1, можна їздити з кимось - 12 місяців без школи, або 8 місяців - з. Школа НЕ Є обов'язковою, вона _рекомендована_ та знижує час очікування на 4 місяці - перше водіння здав = G2, можна їздити самому - через 12 місяців друге водіння здав = G full, повна ліцензія
-
Це щось саскатунське?
-
Клас 7? Оо
-
краще б вже шиномонтаж показали як робити чи що
-
нанотехнології навчили молоток і зубило ото знання
-
Але я от не знаю чи ця думка має під собою якесь підгрунтя, чи це просто якісь чутки
-
Минуло 40 днів від дня трагічної загибелі Міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського, першого заступника Євгенія Єніна, їхніх колег з МВС, екіпажу гелікоптера ДСНС та людей поруч з місцем його падіння. У моїй пам’яті Денис і Женя залишаться назавжди. Ця світлина зроблена у перші дні відкритої війни з рф. Я відчував від них колосальну моральну підтримку і фахову допомогу. Це непоправна втрата для всієї держави і особисто для мене. Поділяю біль і співчуваю рідним загиблих у цій жахливій авіакатастрофі та внаслідок неї. @CinCAFU
-
В цілому питання зводиться до того, чи варто розглядати місцеві бренди, у порівнянні з німцями, враховуючи різницю в ціні. Стандартний німець виглядає трохи дорожче місцевого однокласника. враховуючи що базові функції таких однокласників однакові - чи буде помітна різниця на рівні щоденного користування і подальшого перепродажу
-
Ну ось, навіть в Саскачевані томати по 5.45 😊 (ви ж в СК?)
-
Але якщо для вас одноповерхова "сабурбія" - це мінус, та ви вважаєте, що більше кондомініумів, високих та різних - це шлях прогреса, то розмовляти, мабуть, немає про що, тому що для мене - навпаки 😊