(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Шото все собирались накидывать, но никто не накинул. :(
-
Тут сьогодні був бугурт з цієї теми, проте я поки не можу погодитись з тим, що треба вказувати дохід від ФОПу в other income і що ФОП - це не enterprise. Короче або треба знайти буха, який спеціалізується на форейн інкамі або таки дозвонитися в CRA.
-
Поки немає. До CRA поки нереально дізвонитись :(. Але я поки зʼясував що Wealthsimple потенційно неправильно рахує форму T2209. По-перше, він записує все в non-business income в цій формі, якщо вказувати foreign income. І через це неправильно заповнюється сама T2209. Тобто там малюється додатковий дадекшен, якого не повинно бути, бо в цій формі прямо вказано що якщо я заклеймив щось в 25600, то я не повинен заповнювати в цій формі заклеймлені суми і податки з них. А Wealthsimple заповнює...
-
Pork shoulder 6.99/кг в Костко, це без доп знижок, які трапляються
-
Не до цього. Ми мочимо москалів чи шо
-
Хм. Варік гарний, спробую. Дякую за ідею.
-
На лида то же самое. Да даже на синьора так себе
-
до того ж, 1.5 кіло на день? Ви думаєте, що він 3-річну дитину стейками годує? 😃 Якщо є ціль економити, 7 літрів мультиварка, кіло м'яса, кіло рису, кіло моркви, кіло лука, трохи спецій, трохи соусів = makeshift плов, дитячих порцій там вийде десь 12 Сумарно коштує приблизно 7 + 4 + 4 + 4 + 1 = 20, порцій на 5 дітей на місяць - 150, сумарно на місяць = 250 баксів Звісно, кожен день не будеш їсти те саме, але ще є борщ, який дорожчий, але не в рази, курячі гомілки з картоплею, та сама свинина + спагеті, та ще багато чого можна вигадати
-
Я пишаюся бути українкою! Шо всі такі хитрожопі!