(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
вел себя хорошо. летали по европе. без каких либо проблем вообще
-
Це ви з айпаду, так?
-
Code space/cloud9
-
Як звичайний дохід в Канаді, переховуєш по курсу. Різниця в тому що роботодавець не сплачує податки, все сам. Якщо більше 30к за рік доходу бажано зареєструватися як sole proprietor
-
IDE якесь використовуєте, чи nano/vim/neovim? Чи щось накшталт code space?
-
Я хочу хромос, там десктопні версії і лінукс локальний
-
Та мені просто цікаво, Женя на айпаді працювати хоче, так сказати опитування просто
-
Я поки шукаю на senior .net backend то якось не дуже багато варіантів, сумарно десь у 10-15 відправив, поки що відгукнулись якісь Theoreme буде сьогодні чи скоріш за все їв пятницю теж якісь ноунейми
-
Оо цікаво а який стек? Бачив пару вакансій від автодескв
-
Тільки що було інтерв'ю з діректором інжинірінгу в autodesk. Інтерв'юєр не була готова і їй було пофіг, це було трохи помітно, на середині сказала, що має ліванути раніше. В усьому іншому - приємна розмова. Думаю, що пройшов інтерв'ю. Питання стандартні: розкажи про останній проект, що ти там робив, якого розміру команда, по якій методології ви працюєте, що робиш коли спєки не подобаються, що ти шукаєш в майбутній компанії. Її запитав яка її роль, кого вони зараз шукають, чи будуть рости ще, і чи є перспективи росту в компанії.
-
Хм, то може я тоді невдаха такий, що більше 125 ніхто навіть не хоче розглядати 🤔 Це й з секуріті, тобто не чистий devops/sre
-
А, блін, тобто для сініора навіть в крупних компаніях 110-120 це ок((