(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Офіційний чохол і клава для с8 ультра - 450 кадів, айпадівський фоліо - 399))
-
Мені наприклад треба гарний екран, бо зір фіговий. А хромбук з гарним екраном, ну той же піксель/гугл коштували як ейр/іпад про. Чи автономність або вихід в інтернет, в Україні не так давно 4г з’явився, за межами міста в деяких випадках навіть 3г не працювало, тобто роздавати з телефона - не дуже зручно, краще мати лоток для сімки (хз, чи є у хромбуках lte модуль) Але мені здається все індивідуально, тому може і ок на хб працювати
-
А що будеш робити з трансфером файлів? OneDrive якийсь, свій nas на самбі/фтп чи щось таке?
-
Але на айпаді тяжко торенти качати))
-
Гайз, питання. Для бекграунд чек треба переводити дипломи? А то мені отаке написали: After you have signed the offer letter, then a background check will be conducted through a third-party that Microsoft uses, HireRight. a Employment verification b Education verification c Criminal history
-
Це залежить від того hireright, що вони запросять. На переклад тут усім побоку, є визнання. Визнання буває для імміграції і для інших цілей (трудоустройство наприклад). Визнанням займається компанія WES(і ICAS, но там по пів року процесс займає), документи приймають від мінистрства освіти (ДП Апостіль ін юа) тільки. Але є лайфхак, ви можете звернутися до благодійної організації Achev і вас запишуть у программу wes gateway, де зроблять визнання як людині у черезвичайних обставинах без кіпи бумаг і гемору з поданням, швидко і безкоштовно