мені Калгарі подобається. Тут немає провінційного податку, тільки ГСТ, тому все дешевше, не тільки житло. Про перепади температур - так вони тут бувають, пов'язане це з місцевим явищем - Шінук(теплий вітер з гір) і відчувається як бодун середнього ступеня. Ну тобто голова може трошки боліти і стан дуже сонний. Лікується в залежності від вашого тиску - якщо низький - то каву, якщо високий то щось для розрідження крові.
Тут поруч федеральний природний парк Банф, тому на вихідні можна туди їздити, також різні місцеві парки типа Кананаскасу. Тут багато людей займаються різними видами зимового спорту, ну і хокей люблять. Я ходив на Каагарі Флеймс, тут майже як міні свято.
Даунтаун тут спокійний, особливо не публікують ніяких страхіть про те що там відбувається. В основному тут бувають стрілянини на дорогах чи заправках. Я спеціально моніторю різні місцеві газети типу Калагрі Херальд, щоб бути більше в курсі подій.
Багато українців, є різна робота. Ось з айті - трохи не дуже розвинено тут. Багато контор працюють в Едмонтоні.