(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вітя, вибач, у мене просто складні стосунки з чуваками з Індії
-
По закону ми повинні були повернутися після початку війни)
-
Хоча і в Онтаріо, і в інших провінціях бачив, думав боти, але ні, просто тупі чуваки з 3ма класами, там одна тема - трак, ковбойська шляпа, зрада Трюдо і Канада для канадців
-
Мені колись як я був малим казали: "пиздиш хуйню - ростеш дибілом". То походу той випадок
-
У меня щас 455 балов с годом канадского опыта, от ирцц уже вторую неделю жду ответ или могу лмиа добавить, тогда будет 505 и попаду в выборку Или если сес включат и там балы будут меньше))
-
Навіть Дан, який з гугла, весь час руснявою спілкувався, зараз українською, тому от, прикладів багато)
-
Але то трохи не про повернення чи мобілізацію. Просто банити тих, хто русняву юзає - ну це рашка-стайл. Я не проти якщо вони перейдуть на українську, я от перейшов, але це радикальне рішення. Може вони самостійно через деякий час перейдуть
-
То есть просто указали предыдущий (не канадский опыт)?
-
-
Ну в ідеалі влада хотіла, щоб ті, хто придатний до служби, або має досвід - повернулися після початку війни. Я розумію що офіційно ніхто не казав таке (начебто), але стільки хейту було усюди, від наших, які давно в Канаді, типу вам тут не раді, і від тих хто в Україні, що типу зрада.