(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я он думаю, мене треба банити, бо я напів немець, і мій прадід був в НСРПН? 🤔 І воював з совком? Але то частина моєї спадщини і культури виходить (я не пишаюсь цим, але пишаюсь прадідом, він був крутий)
-
Ой я в побуті переходжу на мову порожнечі Шо з цим робити не зрозуміло Але це досить лагідно, бо багато хто зараз переходить і на англійську через переїзд до Канади, і на українську через йобану русню. Не те шоб дуже легко. Треба себе жаліти
-
І ще момент. Як не крути, в Україні можливість донатити була більша. Життя дешеве, айтішні зарплати великі, 5% податків. Тут, навіть за умови ведення бюджету, донати в рази менші. Бо так побудоване життя в Канаді. Тому кожен, хто розповідає який він молодець іммігрант, трохи лукавить. Справжні ІТ патріоти не тут. Я з цим змирилася і просто живу як можу.
-
Моя логіка наступна, якщо це чат УКРАЇНСЬКОГО ком*юніті, то по дефолту мова мала б бути українською. Звідки береться припущення, що всі знають російську? Плюс, якщо взяти до уваги, що Україна воює з рашкою, що ще більше підсилює несприйняття мови окупанта. Виглядає, шо мав би бути просто тоді окремий рускагварящій топік, де люди, які не можуть/хочуть/комфортно мали б простір для спілкування. Якось так..
-
Це в топік кар`єра краще