Українці Ленглі/ Langley UA Chat
-
Здравствуйте! Недавно прилетела в Канаду (Лэнгли, БК) из Украины 😔. Мне 33 года, у меня высшее экономическое образование. Работала в банковской сфере, агентстве недвижимости, администратором в отеле, ресторане, магазине. Люблю чистоту и порядок, не курю. Английский на этапе изучения 😔. Поэтому прекрасно понимаю, что без языка претендовать на подобные вакансии пока не могу. Готова работать в сфере клининга, няней, рассматриваю варианты в приготовлении еды и других вакансий. Буду благодарна за Ваши предложения и поддержку в адаптации в новой стране.Увы ВОЙНА😔 внесла свои коррективы и я решила начать новую жизнь именно здесь. Спасибо за понимание ! Hello! Recently arrived in Canada (Langley, BC) from Ukraine 😔. I am 33 years old, I have a higher economic education. She worked in the banking sector, real estate agency, administrator in a hotel, restaurant, shop. I love cleanliness and order, I don't smoke. English at the learning stage 😔. Therefore, I perfectly understand that without a language I cannot apply for such vacancies yet. I am ready to work in the field of cleaning, babysitting, I am considering options in cooking and other vacancies. I would be grateful for your suggestions and support in adapting to a new country. Alas, WAR 😔 made its own adjustments and I decided to start a new life here. Thanks for understanding !
-
Добрий день, хочу запропонувати зустрітися українськім сім'ям для спілкування у Citi Park, Langley
-
Дякую за зустріч, було дуже приємно поспілкуватися
-
Навзаєм 🤗
-
Шкода їздили в ці дні перший раз в кемпінг на 3 дні, а тут зустріч була😭☹️
-
Так, я теж пропустила цю зустріч 😭 ми переїзжали з Willowbrook до Willoughby
-
Всім привіт, порадьте хтось НОТАРІУС , Ванкувер та околиці Ванкувера. Дякую 🙏🏻😊
-
LANGLEY NOTARIES - Roman Svirshchevs'kyy http://www.langleynotaries.com/
-
Дякую)
-
Cultus Lake Adventures Park Happy Canada Day 🇨🇦
-
Всім привіт ) кого цікавить робота в клінінгу ? Ленглі. Водійське посвідчення обовʼязково!
-
Напроти цього приблизно будинку біля дороги
-
maps.app.goo.gl/eLugmqrbEEiDtpEb7?g_st=it
-
З малою гуляю вже 4 день і ось такий диванчик стоїть В Ленглі одної сторони трохи подертий видно на відео, але може хто не має меблів і близько живе. Зараз скину локацію.
-
Вітаю, друзі потребую вашої допомоги рішив вивезти дружину із дітьми до Польського кордону самі ми з Дніпропетровської області місто Кривий Ріг, скінчилося пальне у Вінницькій області стоїмо, а людина яка мала допомогти з коштами відключила телефон, ми опинилися на трассі без грошей , і палива , благаю вас про допомогу скиньте на солярку хто скільки може я отримаю пенсію поверну вам благаю спасайте нас(МИРНОГО НЕБА) дякуємо. Благаю вас не будьте байдужі допоможіть будь ласка увійдіть в положення.
-
Вітаю, друзі потребую вашої допомоги рішив вивезти дружину із дітьми до Польського кордону самі ми з Дніпропетровської області місто Кривий Ріг, скінчилося пальне у Вінницькій області стоїмо, а людина яка мала допомогти з коштами відключила телефон, ми опинилися на трассі без грошей , і палива , благаю вас про допомогу скиньте на солярку хто скільки може я отримаю пенсію поверну вам благаю спасайте нас(МИРНОГО НЕБА) дякуємо. Благаю вас не будьте байдужі допоможіть будь ласка увійдіть в положення.
-
Добрий день, віддамо безкоштовно дитячі іграшки у Ленглі
-
Вітаю всіх!!! Миру, щастя та здоров’я!!! Благаю про допомогу. Звертаюся до всіх не байдужих, просити дуже важко. Залишилася одна з донькою, на разі роботи не маю, зараз нема за що навіть їжі звичайної купити.. Про засоби гігієни або розваги для малої я краще промовчу. Якщо ви не в змозі допомогти або ви не хочете цього робити, будь ласка, пройдіть повз моє повідомлення. Велике спасибі за розуміння! З повагою та від щирого серця, хочу подякувати всім хто залишить свій відгук.
-
Привіт! Можливо хтось має контакти чи сам займається перевезенням меблів? Шукаю людину з машиною, в яку може поміститися матрас queen size і робочий стіл та перевезти з Ленглі в Коквітлам. Поділіться, будь ласка, контактами. Дякую!