Українці Ленглі/ Langley UA Chat
-
Всім привіт. Допомагаю чоловікам легально виїхати за кордон. Кому цікаво - пишіть
-
📌Шукаю працівників на роботу няні, а також іншу роботу, наприклад розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення📍
-
I get paid every week through this platform from my investment of $500, you too can be financially free, click on the link below 👇👇 t.me/+7ucVH-_FOXgzNjFk
-
Вітаю! Мене звати Олена, я організовую безкоштовні вступні онлайн заняття з програмування для дітей віком від 5 до 18 років. На заняттях познайомимося з популярними платформами Roblox, Scratch, Minecraft, Unity, де спробуємо створимо першу власну гру. Для старших дітей - знайомство з мовами програмування, як Python, Web-розробка та Java. Наша мета - це показати дітям та батькам, що вчитися програмувати не важко, а навпаки цікаво та перспективно! Якщо Вам цікаво, будь ласка, пишіть "+" в коментарях або мені в особисті повідомлення.
-
❗❗❗❗❗ Друзі! Ми зі студентами проводимо збір на окопні свічки 🕯️ Минулий збір ми всі разом дуже швидко назбирали потрібну нам суму! Зараз ми збираємо на парафін для свічок ,так як банок в нас залишилось дуже багато. Свічки ми виробляємо і передаємо волонтерам разом із студ.радою. Звіти за останній збір можете побачити написавши мені в ПП. Сума збору 1.100 гривень. PayPal: [email protected] Картка 5355280206905463
-
Доброго дня, канадська фірма в м. Сюррі пропонує роботу для чоловіка по складанню та доставці меблів. Хто зацікавлений пишіть в особисті повідомлення
-
🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Добрий день👋 Мене звати Наталія , я студентка 2 курсу, у мене дуже жахлива ситуація. Будь ласка, якщо у Вас є можливість, допоможіть. 🙏🏽 Вчора моєму дідусеві в Донеччині, в селі Єгорівка розбили дім, зв'язок дуже з ним поганий, у нього зараз немає ні даху над головою, ні води, ні електроенергії, ні їжі. Треба його евакуювати. Я дзвонила волонтерам, сказали що треба 5-6 днів, щоб знайти водія, і не факт що вони зможуть туди доїхати. Я знайшла водія з цього ж села, він перевірений, багато людей вже вивіз. Він коштує 2.000 гривень. В мене є 1.100 гривень, я з друзями, родичами назбирала. Залишилось зібрати 900 гривень. Будь ласка, якщо є можливість, допоможіть 🙏🏽 Докази надаю в пп. Обов'язково буде відео доказ, як я його зустрічаю. Будь ласка 🙏🏽 PayPal nataliafrolova222gmail.com Картка 5354328087785545