Українці Ленглі/ Langley UA Chat
-
ВАКАНСІЯ! Вакансія - робота в маркетингу в соціальних мережах {SMM}. Вік - від 20 років! Країна-🇺🇦🇺🇸🇬🇧🇪🇸🇩🇪 та інші! Посада – асистент Зарплата - $500 {на тиждень}! Назва компанії-{Main Street Renewal} ДЛЯ ДЕТАЛЬНІШИХ ДЕТАЛЕЙ НАДІШЛИТЬ ПРЯМЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
-
-
Кому потрібні cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо ельф бари, та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Я перукар колорист з 16 річним досвідом, для мене головне якість волосся.Працюю на якість.Стрижки любої складності, жіночі дитячі чоловічі, сучасні техніки фарбування (air-touhc, шатуш,балаяж,омбре,babyligh s,каліфорнійське мілірування і звичайне),тотал блонд, кольорове фарбування, класичне тонування, тонування запатентованою системою Головченко " пінні банні",вихід з чорного, 100%фарбування сивини, тонування фарбування одночасно з відновлення волосся з біо виправлення невдалих фарбувань. Відновлення волосся з біо активами,Стрижка полірування гарячими ножицями.Сучасні зачіски, накрутки волосся.Приймаю у Ленглі 201st, 6723776844 Жанна, Instagram tazhibaeva1621.
-
Ищу работу! (резюме на 4 разные должности)
-
Привіт хто знає чи є в Ленглі Українська церква або де збираються українці ?
-
В Сурреі є православна церква я думала може і в Ленглі щось є😞
-
Ну православна чи католицька, а то на карті одні свідки єгови і інші.Або місця де українці збираються?
-
Слышал есть какая-то, но в основном в Ньювестминстере собираются украинцы