UA to Calgary🇨🇦
-
Пару крыс водных 😂
-
А кого видили?))))
-
К сожалению, не видели :(
-
Медведей небыло?
-
Bebo Grove - Fish Creek Provincial Park 👍 Оооочень много плотин бобров 😁 +1 403-297-5293 maps.app.goo.gl/oW9qMCSm9KeRUghD9
-
А как выезжать потом с визой?
-
Тут довольно переменчивая погода, может стукнуть и -40, так что нужно быть ко всему готовым 😁
-
Мужчинам выехать с Украины на биометрию нифига не проще… Львов это единственный вариант для многих…
-
Летели с Варшавы, ничего не нужно было декларировать при выезде, на въезде - да.
-
Краще питати мінімум.
-
А как выбрать Укр права? Я когда перехожу в uber driver просит Alberta driver license
-
Первый раз слышу про это🤷♀️
-
Я тоже про Польшу. На въезде и выезде надо декларировать суммы, которые превышают 10к. ( нас так наказали при въезде на 2000 злотых)
-
Я говорю про Польшу, там ничего не спрашивали про сумму. По прилету в Канаду я все декларировала👌🏻
-
Но если бы вас поймали на зелёном коридоре и сумма превышала бы 10к на каждого взрослого, вам выписали бы штраф
-
Летела с Польши, никто ничего не считал и даже не спрашивал
-
здорово
-
Порядочно!
-
Да у нас тоже не считали ничего вообще, все на слово поверили
-
🇨🇦 Запис на біометрію у Львові 👉🏻 Останні новини Нарешті з‘явився промінь надії - вже декілька днів підряд (крім неділі) відкривався 1 новий день на запис у вересні (а вчора аж 2 було), який правда розлітається за лічені хвилини. По статистиці за 3 дні - відкривають запис десь у проміжку 10:30-13:00. І за моїми спостереженнями вони люблять з половини години стартувати, тобто в 10:35, 11:35, 12:35.. Час звісно неточний, щоразу по-різному. Дякую усім, хто повідомляє про відкриття місць - слідкуйте за чатом! Також є можливість зловити запис, який відмінили - такі віконця частіше з’являються у рівну годину, тобто 10:00, 11:00, 12:00 і тд. Але встигнути впіймати шанси невеликі, особливо для сім’ї, бо це в основному одне віконце і зникає за долі секунди. 👉🏻 Як же записатися на біометрію? Варіант 1. Хто виїзний - у Відні, Берліні, Братиславі, Будапешті, Бухаресті (з найближчих міст) в більшості випадків можна записатися хоч на завтра. Варіант 2. Не можете/хочете їхати за кордон, маєте час і сталеві нерви. Моніторити сайт VFS Global і наш чат - рано чи пізно зловите місце. Щодня комусь з чату вдається це зробити. Варіант 3. Замовити послугу запису у мене. Вартість $70 з людини. Терміновий запис (протягом місяця) - $90. Працюю по повній передоплаті. 👉🏻 Часті питання ✔️ Які гарантії? Заберете $70 і де Вас потім шукати? Я веду блог (ютьюб, інстаграм) з 2014. Завжди заробляла онлайн, отримуючи клієнтів з соц. мереж. Я націлена на довгострокову перспективу, мені важливі відгуки і рекомендації. Заради $70 я точно не буду псувати репутацію. Втім як і заради $250, $1000, $10000 і тд. ✔️ Чому так дорого? За місяць я запарилась щогодини оновлювати сайт і боятися випустити телефон з рук, щоб не пропустити повідомлення у чаті про появу місць. Тепер у мене працює команда, якій я плачу за кожен запис. Знайдете де дешевше і можна довіряти - замовляйте там. ✔️ Можете записати мене на 7 вересня? Якраз буду у Львові. Ні, я не продаю місця на певну дату. У мене немає зв’язків у візовому центрі, мені не бронююють місця для «своїх». Ми записуємо на ту дату, яку видає сайт. І коли вона з’являється немає навіть часу аналізувати її - задача встигнути записати. Тому підбір дати наразі неможливий. Скоріше за все запис буде з 17 вересня. ✔️ Який я у Вашій черзі? Протягом якого часу зможете мене записати? Зараз «черги» немає. З відкриттям нових дат ми записали усіх клієнтів, які давно чекали, і зараз записуємо щодня. Я не маю інформації чи надалі продовжуватимуть щодня відкривати по новій даті, тому передбачити як швидко вийде Вас записати не можу. Але якщо і перестануть відкривати - ми ловитимемо відмінені слоти. Треба буде почекати довше, але все одно запишемо. В будь-якому разі, якщо Ви самі запишетесь раніше або просто вирішите далі моніторити самостійно - гроші поверну. Щодо запису звертайтеся тепер до Дарини 👉🏻 @canadaforua_manager P.S. За висловлювання в чаті невдоволення послугою/мною - бан. Записуйтесь самі безкоштовно, я нікого не примушую нею користуватися.
26 Jan 2023, 06:42
10044/109124
9 minutes ago