Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Calgary🇨🇦

UA to Calgary🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
111.5k Posts 9.2k Posters 183.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Archi
    wrote on last edited by
    А как выбрать Укр права? Я когда перехожу в uber driver просит Alberta driver license
    1 Reply Last reply
    0
  • t370493061T Offline
    t370493061T Offline
    Lera
    wrote on last edited by
    Первый раз слышу про это🤷‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t5706625962T Offline
    t5706625962T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Я тоже про Польшу. На въезде и выезде надо декларировать суммы, которые превышают 10к. ( нас так наказали при въезде на 2000 злотых)
    1 Reply Last reply
    0
  • t370493061T Offline
    t370493061T Offline
    Lera
    wrote on last edited by
    Я говорю про Польшу, там ничего не спрашивали про сумму. По прилету в Канаду я все декларировала👌🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t5706625962T Offline
    t5706625962T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Но если бы вас поймали на зелёном коридоре и сумма превышала бы 10к на каждого взрослого, вам выписали бы штраф
    1 Reply Last reply
    0
  • t370493061T Offline
    t370493061T Offline
    Lera
    wrote on last edited by
    Летела с Польши, никто ничего не считал и даже не спрашивал
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Li Na
    wrote on last edited by
    здорово
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пан Степан
    wrote on last edited by
    Порядочно!
    1 Reply Last reply
    0
  • t323095008T Offline
    t323095008T Offline
    Mariya 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Да у нас тоже не считали ничего вообще, все на слово поверили
    1 Reply Last reply
    0
  • t780745592T Offline
    t780745592T Offline
    D
    wrote on last edited by
    🇨🇦 Запис на біометрію у Львові 👉🏻 Останні новини Нарешті з‘явився промінь надії - вже декілька днів підряд (крім неділі) відкривався 1 новий день на запис у вересні (а вчора аж 2 було), який правда розлітається за лічені хвилини. По статистиці за 3 дні - відкривають запис десь у проміжку 10:30-13:00. І за моїми спостереженнями вони люблять з половини години стартувати, тобто в 10:35, 11:35, 12:35.. Час звісно неточний, щоразу по-різному. Дякую усім, хто повідомляє про відкриття місць - слідкуйте за чатом! Також є можливість зловити запис, який відмінили - такі віконця частіше з’являються у рівну годину, тобто 10:00, 11:00, 12:00 і тд. Але встигнути впіймати шанси невеликі, особливо для сім’ї, бо це в основному одне віконце і зникає за долі секунди. 👉🏻 Як же записатися на біометрію? Варіант 1. Хто виїзний - у Відні, Берліні, Братиславі, Будапешті, Бухаресті (з найближчих міст) в більшості випадків можна записатися хоч на завтра. Варіант 2. Не можете/хочете їхати за кордон, маєте час і сталеві нерви. Моніторити сайт VFS Global і наш чат - рано чи пізно зловите місце. Щодня комусь з чату вдається це зробити. Варіант 3. Замовити послугу запису у мене. Вартість $70 з людини. Терміновий запис (протягом місяця) - $90. Працюю по повній передоплаті. 👉🏻 Часті питання ✔️ Які гарантії? Заберете $70 і де Вас потім шукати? Я веду блог (ютьюб, інстаграм) з 2014. Завжди заробляла онлайн, отримуючи клієнтів з соц. мереж. Я націлена на довгострокову перспективу, мені важливі відгуки і рекомендації. Заради $70 я точно не буду псувати репутацію. Втім як і заради $250, $1000, $10000 і тд. ✔️ Чому так дорого? За місяць я запарилась щогодини оновлювати сайт і боятися випустити телефон з рук, щоб не пропустити повідомлення у чаті про появу місць. Тепер у мене працює команда, якій я плачу за кожен запис. Знайдете де дешевше і можна довіряти - замовляйте там. ✔️ Можете записати мене на 7 вересня? Якраз буду у Львові. Ні, я не продаю місця на певну дату. У мене немає зв’язків у візовому центрі, мені не бронююють місця для «своїх». Ми записуємо на ту дату, яку видає сайт. І коли вона з’являється немає навіть часу аналізувати її - задача встигнути записати. Тому підбір дати наразі неможливий. Скоріше за все запис буде з 17 вересня. ✔️ Який я у Вашій черзі? Протягом якого часу зможете мене записати? Зараз «черги» немає. З відкриттям нових дат ми записали усіх клієнтів, які давно чекали, і зараз записуємо щодня. Я не маю інформації чи надалі продовжуватимуть щодня відкривати по новій даті, тому передбачити як швидко вийде Вас записати не можу. Але якщо і перестануть відкривати - ми ловитимемо відмінені слоти. Треба буде почекати довше, але все одно запишемо. В будь-якому разі, якщо Ви самі запишетесь раніше або просто вирішите далі моніторити самостійно - гроші поверну. Щодо запису звертайтеся тепер до Дарини 👉🏻 @canadaforua_manager P.S. За висловлювання в чаті невдоволення послугою/мною - бан. Записуйтесь самі безкоштовно, я нікого не примушую нею користуватися.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5706625962T Offline
    t5706625962T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Это смотря откуда вылетаешь. Если с Польши, то надо декларировать деньги больше 10k. Это обязательно. При въездов Канаду тоже декларировали, шли через красный коридор. Налоги не платили. Женщина-офицер даже не пересчитывала, поверила на слово. ( а вот в Польше до копеечки пересчитали)
    1 Reply Last reply
    0
  • t320021730T Offline
    t320021730T Offline
    Lizaveta Novakova
    wrote on last edited by
    К сожалению , тут большинство не готовилось к эмиграции. И язык особо не учили и никогда не планировали, жили дома счастливо в своей Одессе . И едут и язык учат
    1 Reply Last reply
    0
  • t740482188T Offline
    t740482188T Offline
    Tony Britva
    wrote on last edited by
    Короче, все получится у всех, главное настрой!
    1 Reply Last reply
    0
  • t740482188T Offline
    t740482188T Offline
    Tony Britva
    wrote on last edited by
    Поработать пару месяцев, морально адаптироваться и уже искать свое что-то по специальности
    1 Reply Last reply
    0
  • t740482188T Offline
    t740482188T Offline
    Tony Britva
    wrote on last edited by
    Ну это факт, с вашим подтвержденным уровнем языка и вовсе париться не нужно) У меня проще все, потому что изначально иду работать вообще не по специальности, а в обычный маркет. Пару дней на оформление документов, собеседование на работу с уже имеющимися резюме ну и знакомыми там, и все
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Demetrius Hovenko
    wrote on last edited by
    Хех, мне бы такой настрой
    1 Reply Last reply
    0
  • t740482188T Offline
    t740482188T Offline
    Tony Britva
    wrote on last edited by
    И пошел поехал)
    1 Reply Last reply
    0
  • t740482188T Offline
    t740482188T Offline
    Tony Britva
    wrote on last edited by
    Я признаюсь, не готовился вовсе, за месяц изучил инфраструктуру Канады, существующие программы, понял чем буду заниматься первое время, расписал план действий, нашел жилье заранее. Билеты взял на 15 ноября, бюджет на двоих 5к долларов, страха нет что денег мало, потому что жилье есть, работа будет через 3 дня после прилёта
    1 Reply Last reply
    0
  • t740482188T Offline
    t740482188T Offline
    Tony Britva
    wrote on last edited by
    Если вы настойчивый, целеустремлённый через пару лет будете уже как местный ходить)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Samchyk 🇺🇦
    wrote on last edited by
    тем более в мире щас существует гугл переводчик, ахаха, всё нормально будет
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.