UA to Calgary🇨🇦
-
Порядочно!
-
🇨🇦 Запис на біометрію у Львові 👉🏻 Останні новини Нарешті з‘явився промінь надії - вже декілька днів підряд (крім неділі) відкривався 1 новий день на запис у вересні (а вчора аж 2 було), який правда розлітається за лічені хвилини. По статистиці за 3 дні - відкривають запис десь у проміжку 10:30-13:00. І за моїми спостереженнями вони люблять з половини години стартувати, тобто в 10:35, 11:35, 12:35.. Час звісно неточний, щоразу по-різному. Дякую усім, хто повідомляє про відкриття місць - слідкуйте за чатом! Також є можливість зловити запис, який відмінили - такі віконця частіше з’являються у рівну годину, тобто 10:00, 11:00, 12:00 і тд. Але встигнути впіймати шанси невеликі, особливо для сім’ї, бо це в основному одне віконце і зникає за долі секунди. 👉🏻 Як же записатися на біометрію? Варіант 1. Хто виїзний - у Відні, Берліні, Братиславі, Будапешті, Бухаресті (з найближчих міст) в більшості випадків можна записатися хоч на завтра. Варіант 2. Не можете/хочете їхати за кордон, маєте час і сталеві нерви. Моніторити сайт VFS Global і наш чат - рано чи пізно зловите місце. Щодня комусь з чату вдається це зробити. Варіант 3. Замовити послугу запису у мене. Вартість $70 з людини. Терміновий запис (протягом місяця) - $90. Працюю по повній передоплаті. 👉🏻 Часті питання ✔️ Які гарантії? Заберете $70 і де Вас потім шукати? Я веду блог (ютьюб, інстаграм) з 2014. Завжди заробляла онлайн, отримуючи клієнтів з соц. мереж. Я націлена на довгострокову перспективу, мені важливі відгуки і рекомендації. Заради $70 я точно не буду псувати репутацію. Втім як і заради $250, $1000, $10000 і тд. ✔️ Чому так дорого? За місяць я запарилась щогодини оновлювати сайт і боятися випустити телефон з рук, щоб не пропустити повідомлення у чаті про появу місць. Тепер у мене працює команда, якій я плачу за кожен запис. Знайдете де дешевше і можна довіряти - замовляйте там. ✔️ Можете записати мене на 7 вересня? Якраз буду у Львові. Ні, я не продаю місця на певну дату. У мене немає зв’язків у візовому центрі, мені не бронююють місця для «своїх». Ми записуємо на ту дату, яку видає сайт. І коли вона з’являється немає навіть часу аналізувати її - задача встигнути записати. Тому підбір дати наразі неможливий. Скоріше за все запис буде з 17 вересня. ✔️ Який я у Вашій черзі? Протягом якого часу зможете мене записати? Зараз «черги» немає. З відкриттям нових дат ми записали усіх клієнтів, які давно чекали, і зараз записуємо щодня. Я не маю інформації чи надалі продовжуватимуть щодня відкривати по новій даті, тому передбачити як швидко вийде Вас записати не можу. Але якщо і перестануть відкривати - ми ловитимемо відмінені слоти. Треба буде почекати довше, але все одно запишемо. В будь-якому разі, якщо Ви самі запишетесь раніше або просто вирішите далі моніторити самостійно - гроші поверну. Щодо запису звертайтеся тепер до Дарини 👉🏻 @canadaforua_manager P.S. За висловлювання в чаті невдоволення послугою/мною - бан. Записуйтесь самі безкоштовно, я нікого не примушую нею користуватися.
-
Это смотря откуда вылетаешь. Если с Польши, то надо декларировать деньги больше 10k. Это обязательно. При въездов Канаду тоже декларировали, шли через красный коридор. Налоги не платили. Женщина-офицер даже не пересчитывала, поверила на слово. ( а вот в Польше до копеечки пересчитали)
-
К сожалению , тут большинство не готовилось к эмиграции. И язык особо не учили и никогда не планировали, жили дома счастливо в своей Одессе . И едут и язык учат
-
Короче, все получится у всех, главное настрой!
-
Поработать пару месяцев, морально адаптироваться и уже искать свое что-то по специальности
-
Ну это факт, с вашим подтвержденным уровнем языка и вовсе париться не нужно) У меня проще все, потому что изначально иду работать вообще не по специальности, а в обычный маркет. Пару дней на оформление документов, собеседование на работу с уже имеющимися резюме ну и знакомыми там, и все
-
Хех, мне бы такой настрой
-
И пошел поехал)
-
Я признаюсь, не готовился вовсе, за месяц изучил инфраструктуру Канады, существующие программы, понял чем буду заниматься первое время, расписал план действий, нашел жилье заранее. Билеты взял на 15 ноября, бюджет на двоих 5к долларов, страха нет что денег мало, потому что жилье есть, работа будет через 3 дня после прилёта
-
Если вы настойчивый, целеустремлённый через пару лет будете уже как местный ходить)
-
тем более в мире щас существует гугл переводчик, ахаха, всё нормально будет
-
Такое, правда. Я тут годами готовился к эмиграции
-
Безусловно у вас получится все внезависимости от уровня языка, просто кому-то будет легче, кому-то труднее, плюс зависит от удачи
-
Так ніхто не каже, що бронюєтбся все, що вільно: людина дає свій ircc і по ньому бот постійно робить запити, поки не забронить
-
многие ехали в Канаду минимальным уровнем, и ничего, учатся, работают и развиваются. Предоставляете сколько таких из 250к людей, которые получили Канадские визы? тоже самое приехать иностранцу в Украину с минимальными знаниями мовы, но он хотя бы попытаться, так как чужая страна
-
Понимаю вас, суть улавливаю, адаптироваться в чужой стране без языка очень тяжело, банально договорится об аренде жилье, пройти собеседование на работу в тот же супермаркет грузчиком (куда я и планирую на первое время, без рофла) потому что, если вы не понимаете и слова, то шо делать будете
-
Мне проще, у меня B2 подтвержденный. Мне только опыт работы в Канаде и можно на федеральном уровне подаваться. Но я вот не понимаю тех кто едет без языка...