UA to Calgary🇨🇦
-
Дякую !
-
Ось тут Ноут та телефон заряджаються нормально 24 $ обійшлось мені
-
The Source (403) 264-4325 maps.app.goo.gl/8xojtE6VQqKKPvZz7
-
Так, перехідник
-
Ви маєте на увазі перехідник для місцевих розеток?
-
Добрый вечер! Подскажите , пож, кто где покупал переходник на ноут , не могу найти вторую неделю
-
Пазл сложился, теперь все поняла) ну мне тоже интересно послушать как в Одессе за русский ущемляли) Валера, нехорошо так поступать
-
А у нас в стране еще какой-то язык «ущемляли»?
-
А де ви побачили що він каже саме про російську?
-
Расскаж народу как тебя щемили в Одессе за язык твой родной, дико интересно
-
Именно) за всю жизнь никто никогда мне не предъявил за язык на котором разговариваю. Тошно читать за языковой булинг. Сами придумали и сами раздувают.
-
Мы из Одессы и что то я не видел давления пару лет за то на каком языке я разговариваю... Впринципе вообще никогда не видел.... Это такая фишка тут давить на жалость за язык? Это вроде в соседней ( к сожалению) стране очень любят эту тему... Лучше может туда.
-
Так. Ну деякі речи допомагають повантажити власники, ми також їздили удвох з дівчиною. Шкафів не брали, а взяли кілька столів, ліжко, телевізор, стільці, матраси, софу, також нам віддали багато кухонної техніки та посуду.
-
Була така ідея але я один і дружина. Навряд чи я один перенесу все. А брали юхол?
-
Друзі це малорос з Одеси, який розказує шо його булять в Одесі за російську мову(боже яке кончене)
-
Пішов в сраку малорос
-
Ми взяли бус за 19$ + 0.6 за км, на kijiji пройшлися по об’явам, багато меблів та техніки віддають безкоштовно, або за копійки, наприклад ті хто переїзджає в інше місто. Якщо потрібно швидко та як найдешевше, то норм варіант
-
Хто де купував або брав речі до квартири ?Підкажіть (не за всі гроші тільки ціна якість
-
Подскажите, пожалуйста, как происходит подписание договора на оренду квартиры и как происходит оплата? Интересует процесс, опасаюсь мошенников
-
ну тогда лучше в Кракове наверное. Тут точно никто ничего не перемывает каждый день)
26 Jan 2023, 06:42
10321/107501
about 2 hours ago