UA to Calgary🇨🇦
-
Ну если разбираться в архитектуре, то можно например знать, что в Калгари находится мост авторства одного из самых крутых архитекторов современности
-
Та ладно кам'яні джунглі, якби ще прибиралося. А бо в Мореалі боїшся відкрити двері без рукавичок, бо під слоєм ДНК і жиру на дверях вже не видно якого вони були кольору. Якщо те все зішкребти, то можна зібрати цілу людину. Хіба вже так важко хоч раз на місяць нормально прибрати? На стелях мох з пилюки й павутиння.
-
Ужас)
-
Гамильтон это маленькая Индия на асфальте😂
-
Я з Києва з‘їхав до Ірпеня бо вже була навіженість… хоч і прожив у Києві з народженя 23 роки десь
-
Так, Торонто це кам‘яні джунглі фор екземпл) для мене був культурний шок
-
От для нас саме це важливо. Щоб були парки для прогулянок, звичайна чистота, такж поюсом є трамваї замість сірих метро. Коли під час поїздки можна оглядати місто. Хочеться світлих тонів, то піднімає настрій. ;)
-
Как по мне Калгари один из самых красивых городов в которых я бывал. Но это для меня, мне не так важна архитектура как наличие самой "природы" внутри города
-
Требуется оператор тяжёлой техники. Можно без опыта, обучение. Английский желательно Зарплата каждые 2 недели , от 22$ / час + овертаймы. Рабочий день 10-12 часов + суббота. Писать в личку , или звоните тел. +15878934085
-
На рекламе тут наема работников в Мак женщина с покрытой головой) сфоткаю сегодня
-
Видел продавщиц много в маркетах
-
За явную дескриминацию по какому либо поводу тут дорого платят