UA to Calgary🇨🇦
-
Тому вважаю Ваш приклад взагалі не доречним
-
Росіяни зараз це не німці після першої світової, їх до цього ніхто не чмирив, вони вважають себе арійцями епохи розквіту Гітлера.
-
Знаєте, коли на Україну напали росіяни, робили, роблять і будуть далі робити таке, що не налазитт на вуха, ну вибачте мене, я не можу бути пацифістом як шольц 🤷♂
-
Ви мабуть погано знаєте історію, в іншому випадку знали би що було з Німеччиною після першої світової війни. І чому існування Гітлера стало можливим
-
Тут вопрос не кто хороший, а кто нет, а в самом чувстве ненависти. Поддаться ненависти значит, податься кремлевской пропаганде. А это значит, быть на крючке и ведомым. Все остальное извините мне мой французкий "приторный пиздешь" что бы завуалировать свою скупость ума. Относиться с осторожностью нужно даже к очень близким людям, к врагам просто вдвойне. Но цель путлера, из людей сделать тупых животных, так не помогайте врагу, не теряйте человечности. Об этом пишет Мираслава
-
Тогда спасибо за беседу 🤷♀️
-
Це немає ніякого сенсу.
-
Я не казав нехай не скидають, не допомагають. Але чмирмти, як Ви написали, їх треба, щоб вони розуміли ще раз і ще раз, хто вони і що вони.
-
Можем продолжить вечером, а сейчас мне нужно работать, спасибо
-
Хорошо, пусть люди, которые русские, но при этом помогают всу не скидывают больше деньги? Пусть больше не помогают? Наоборот нужно поддерживать таких людей, а не чмырить их
-
А поясніть мені, чому
-
Тому що Ви хочете жити не реальністю, а видуманим світом. Якщо на тебе напали, бігати шукати хороших нападників доволі дивна затія
-
как было сказано выше: "Те кто транслируют идею ненависти ко всей нации, ничем не лучше орков которые хотят уничтожить все украинское"
-
Почему бред? Это справедливость по отношению к адекватным людям, которые так же как и все не хотят войны
-
А розказувати що вони не всі такі, ой ля ля, люди Ви такі злі, це на мою думку як мінімум бред. Мірослава, це до Вас 😉
-
Зрозумійте, я не хочу і не маю бажання шукати добрих росіян, мені плювати на них. Що я їм бажаю, озвучувати не буду 😉
-
Ми цього не знаємо, в 39-45 роках не жили, нам навряд хто зараз розкаже. Але не думаю, що вони їх любили 🤷♂ були причини
-
К сожалению, у многих ненависть преобладает над разумом
-
Критическое мышление должно преобладать над эмоциями
-
Полностью согласна
26 Jan 2023, 06:42
12757/105317
33 minutes ago