UA to Calgary🇨🇦
-
Але ж у доларовій також конвертація буде. Питання лише до лімітів
-
Яка комісія? Лише конвертація. Ну ліміти так, щось може, але хз що там по них
-
Привіт. Може хтось може підсказити які краще райони розглядати для сім’ї з дітьми? Дякую
-
просто в грн может быть большая комисия , конвертация и не пройти платеж больше 80 к грн. а в Долларовой такого может не быть, вот в этом вопрос
-
Думаю різниці немає, оплату ейрбнб все рівно через себе проводить. З якої Вам зручніше
-
с какой карты платить грн или долар
-
А яке питання взагалі може бути?
-
Я оплачував
-
Да, я оплачивал
-
Всем доброго дня, Подскажите, кто находясь не в Канаде оплачивал АирБНБ ??
-
Шановні українці, тут можна знайти різноманітні оголошення про роботу, житло та інші види пільг. 🙏💙💛 frompeopletopeople.com
-
Зробіть запит на сайті церкви - stvlads.com/aid Протягом тижня Вашу заявку скоріше за все розглянуть і будуть шукати можливість розмістити вас в сім’ї волонтерів,хто хоче надати допомогу українцям. На сайті хостів інформація не зовсім актуальна , мені багато хто відповідав але лише те що вже не має місця.
-
В Канаді немає строку дії сертифікату вакцинації. Головне щоб було 2 вакцини , вказати це в ArriveCAN і вам не потрібно буде проходити карантин.
-
Yyc hosts, как-то так
-
Спасибо большое за ответ. Подскажите пожалуйста, а что за группа?
-
Нам так і не відповіли з того сайту, своїх хостів знайшли в ФБ групі
-
Саме так
-
parkpilgrim.com/ultimate-guide-to-staff-housing-in-banff-and-lake-louise/
-
Ого, неожиданно)
-
Ребята, а сейчас вообще реально еще найти хостов? Или уже все заняты? Кто-то находил себе временное пребывание на icanhelp? Там с этого сайта есть отклик?! Или все эти «точечки» с хостами по городу уже не актуальны?
26 Jan 2023, 06:42
13176/104687
4 minutes ago