UA to Calgary🇨🇦
-
Саме так
-
parkpilgrim.com/ultimate-guide-to-staff-housing-in-banff-and-lake-louise/
-
Ого, неожиданно)
-
Ребята, а сейчас вообще реально еще найти хостов? Или уже все заняты? Кто-то находил себе временное пребывание на icanhelp? Там с этого сайта есть отклик?! Или все эти «точечки» с хостами по городу уже не актуальны?
-
Так, сказали що в наступному місяці ці 50 повернуться
-
А в рахунку зараз вказано приблизно 103$?
-
А вам щось говорили в Chinook з приводу 50$ за підключення -що потів їх якось повернуть?
-
Вакцины в Канаде не имеют срока действия. Если у вас вакцины из списка , то все норм у вас
-
Самые массивные ( август) и декабрь /январь . Мелкие- постоянно. Нужно ловить
-
Большинство едут с просроченными
-
Дякую
-
Просрочена или нет, главное что есть
-
канаде все равно на сроки вакцины
-
Спасибо
-
Добрий день. Хотіла звернутись до Вас з запитанням щодо зарахування в Альберті стажу водіння з України. Можливо у когось була схожа ситуація. Я маю стаж водіння до 1 року ( а саме 10 місяців). Сьогодні була у Реджистрі та питала щодо процедури, мені сказали що вони мають забрати моє водійське посвідчення для того, щоб підтвердити стаж і визначити на який клас я можу претендувати тут у Калгарі. Я не знаю напевно чи Вони зможуть зарахувати мій стаж, щоб я мала змогу здати тест водіння раніше (а не чекати цілий рік), можливо у когось була така ж ситуація і Ви вже знаєте напевно? Буду дуже вдячна за Вашу відповідь. Дякую)
-
Думаю що ні
-
швидше неможна?
-
То за 72 години потрібно
-
Читав що в канаді нема сроку дії вакцини
-
а ти вже зареєстрував arrivecan?
26 Jan 2023, 06:42
13192/111287