UA to Calgary🇨🇦
-
Спасибо
-
Добрий день. Хотіла звернутись до Вас з запитанням щодо зарахування в Альберті стажу водіння з України. Можливо у когось була схожа ситуація. Я маю стаж водіння до 1 року ( а саме 10 місяців). Сьогодні була у Реджистрі та питала щодо процедури, мені сказали що вони мають забрати моє водійське посвідчення для того, щоб підтвердити стаж і визначити на який клас я можу претендувати тут у Калгарі. Я не знаю напевно чи Вони зможуть зарахувати мій стаж, щоб я мала змогу здати тест водіння раніше (а не чекати цілий рік), можливо у когось була така ж ситуація і Ви вже знаєте напевно? Буду дуже вдячна за Вашу відповідь. Дякую)
-
Думаю що ні
-
швидше неможна?
-
То за 72 години потрібно
-
Читав що в канаді нема сроку дії вакцини
-
а ти вже зареєстрував arrivecan?
-
Але вони в європі вже не дійсні
-
Маю дві вакцини файзер
-
Виліт у вівторок
-
як на мене самий кращий варіант це вакцинуватись однією дозою Джонсон за 2 тижні до прильоту і все
-
на рахунок цього незнаю, але швидше за все таке не пройде
-
Аякщо тільки дві вакцини але термін дії вийшов
-
ну і звісно 14 днів карантин
-
і до прильоту і після
-
потрібний тест
-
ось офіційна інформація travel.gc.ca/travel-covid/travel-restrictions/flying-canada-checklist/covid-19-testing-travellers-coming-into-canada#who
-
В том то и дело что не привиты(
-
В Канаду можно без пцр теста, главное указать всю информацию в arrivecan
-
Здравствуйте, скажите пожалуйста надо ли делать ПЦР-тест до прибытия в Канаду ? Не вакцинированы. За 72 часа чуток не успеваем так как время смещается ( Спасибо больше
26 Jan 2023, 06:42
13205/105167
about an hour ago