UA to Calgary🇨🇦
-
Ви маєте рацію, наступного разу зачекаю відповіді
-
Всем , привет 👋🏻 Помогите пожалуйста, ищу работу Может кто то знает хорошие мувинговые компании или хоть какие то, кто ведёт набор персонала. Город Калгари Кому не трудно поделитесь опытом поиска работы Заранее благодарю 🙏
-
В среду и субботу они работают только, но на счет среды не уверена
-
В субботу приемный день? Или можно в любой день?
-
Церковь святого Владимира помогает, не знаю, помогают ли с работой, но можно сходить в субботу туда. Так же языковые курсы в центре ньюкамеров
-
Доброго ранку! Чи є у Калгарі Settlement centres накшталт Польщі де можуть допомогти з роботою, пошуком мовних курсів та надати юридичну консультацію?
-
Доброго дня, потребуємо допомоги, потрібно переночувати на одну ніч, сім'я 2дорослих, 2дітей до 8р., вакциновані, прибуваємо в Калгарі 16вересня в 23:25 flight TS 124, відправляємось 17 вересня в 14:25 у Вінніпег. Можливо є якась анкета, яку потрібно заповнити для новоприбулих, чи є волонтери в аеропорту, чи є якісь готелі, які приймають? Дякую за будь-яку інформацію.
-
Вибачте, але в цьому я вже вам не підкажу)
-
Шановні українці, тут можна знайти різноманітні оголошення про роботу, житло та інші види пільг. 🙏💙💛 frompeopletopeople.com
-
Зараз багато відправляють і після 30 днів, але ви маєте вкласти пояснення чому ви затримали паспорт