UA to Calgary🇨🇦
-
Зараз весь процес займе приблизно 120днів
-
Доброго дня, вам співробітники не потрібні?)
-
Доброго дня. Можу допомогти підібрати квитки. Наша агенція SellOffVacations знаходиться в Калгарі (72-4307 130th Avenue S.E. Calgary, AB, T2Z 3V8). Придбати можно з любого міста світу, оплата Visa, Master card, American express. Оформлюємо квитки будь-якої компаніі. +14032777913 (ext. 6209) Або можете написати в телеграм.
-
Какой маршрут? Лучше у официалов. Но помониторить нужно везде
-
Добрий день. Хто може підсказати як і де краще купувати квитки на літак. Дякую
-
Дякую
-
Приехать и ждать вклейку в Европе, либо отправить паспорт через службы которые этим занимаются, и чтобы кто то из знакомых забрал по доверенности после вклейки
-
якщо приїхати з України та подати паспорт на візу, то потім без документа не перетнеш кордон. Будь ласка, підкажіть, як тут бути?
-
Запитайте про це у відповідних чатах, а краще перед запитанням спробуйте використати пошук по чатах
-
який процес подання паспорта на візу і скільки приблизно чекати, щоб забрати паспорт. Дякую.
-
Привіт друзі, чи є в когось(або контакти, групи і тд але які реально працюють, бо вже не 1 день шукаємо)знайомі чи ви особисто зможете надати кімнату для 2х на невеликий термін Звичайно за кеш(в розумних мірках) Дуже дякую
-
Добрий вечір. Скажіть, будь ласка, оформлюємо заявку для мами і пишемо старе дівоче прізвище. Чи потрібно свідоцтво про народження підгружати як документ?
-
У знайомого теж 2.08 була біо, а вже вклеює візу
-
Ну у нас Краков-Амстердам-Калгари - я это имел ввиду
-
Sin получают не в Registry
-
Спасибо )
-
Service Canada
-
Что вы имеете в виду норм было? Я летела Франкфурт-Амстердам-Ванкувер-Калгари. В Амстердаме багаж переместили автоматически, контроль только на посадку с ArriveCan
-
Ребята знаю тут уже сто раз спрашивали насчёт жилья . Может кто то знает номера риэлтора в Калгари ? Заранее спасибо ☺️
-
Я уже чуть не поехал 😂
26 Jan 2023, 06:42
14072/104938
38 minutes ago